MEDIA

Γιάννα Τερζή: Η εξομολόγηση για την ψυχολογική κακοποίηση που υπέστη στη Eurovision

Γιάννα Τερζή: Η εξομολόγηση για την ψυχολογική κακοποίηση που υπέστη στη Eurovision

Η Γιάννα Τερζή μιλάει για την ψυχολογική κακοποίηση που υπέστη στη Eurovision το 2018 από άτομο της ομάδας της

Η Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε την Μεγάλη Τρίτη και μίλησε πρώτη φορά για την ψυχολογική κακοποίηση που υπέστη στη Eurovision το 2018 από μέλος της ομάδας της.

«Το τραγούδι της Eurovision πήγαινε σφαίρα, παιζόταν τρελά. Γκρίνια από μίντια και κόσμο δεν είχε καθόλου. Είχε κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου που για δικούς του προσωπικούς λόγους και προσωπικές βεντέτες, έβαλε λυτούς και δεμένους για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα, η αποστολή και εγώ. Προσωπικό δεν μπορούσε να είναι, γιατί μόλις είχα γυρίσει από Αμερική και δεν είχα προηγούμενα με κανέναν.

Ο καθένας για επιβολή εξουσίας, για προσωπικές βεντέτες θεώρησε ότι έπρεπε να με κακοποιήσει με τον πιο χυδαίο τρόπο. Όταν ξεκίνησε να έχει επιτυχία το κομμάτι, το συγκεκριμένο άτομο ξεκίνησε εκφοβιστικά τηλέφωνα. Τηλέφωνα που έσπαγαν το ηθικό μου με ψευδείς πληροφορίες και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν το κλίμα αποτυχίας μέσα στην ομάδα. Αυτό το είχα καθημερινά μέχρι που του είπα “πάρε τον δικηγόρο μου”», αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή.

Η τραγουδίστρια έλαβε αρκετά θετικά μηνύματα και ευχαρίστησε τους ακολούθους της και μέσα από story στο Instagram αποκάλυψε πως αρκετοί έχουν βρει το πρόσωπο που της φέρθηκε κακοποιητικά.

«Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Πολλοί με ρωτάτε για αυτό το άτομο κι ακόμη περισσότεροι πέφτετε μέσα. Παρόλο που για αυτόν τον νάρκισσο «ο κόσμος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει» χαίρομαι να διαπιστώνω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο», έγραψε η Γιάννα Τερζή.