MEDIA

Φάνης Λαμπρόπουλος: Αιχμές σε όσους πάνε στα νησιά το Πάσχα - «Αφού είσαι από το Διαβολίτσι»

Φάνης Λαμπρόπουλος: Αιχμές σε όσους πάνε στα νησιά το Πάσχα - «Αφού είσαι από το Διαβολίτσι»

Κατεβείτε κάτω ρε να σουβλίσετε σαν άνθρωποι, θέλουν τουρισμό και οι άλλες περιοχές, λέει στο χιουμοριστικό του βίντεο ο Φάνης Λαμπρόπουλος

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος τα «έβαλε» με όσους περνούν τις διακοπές του Πάσχα σε νησιά. Με ένα χιουμοριστικό βίντεο, ο κωμικός άρχισε να κατακεραυνώνει τους εκδρομείς που «είναι από τα Σούρμενα» αλλά «πάνε στην Άνδρο».

«Πώς γίνεται να πάτε σε διακοπές στο νησί ενώ είστε από τη Λιβαδειά; Και λέει "φέτος θα πάω με τον Ανέστη στην Αμοργό. Πού πας μω.. αφού είσαι απ΄τα Καλάβρυτα» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων.

Στο «ξέσπασμά» του, ο παρουσιαστής υποτίθεται ότι στοχοποιεί εκείνους που επιλέγουν το νησί αντί για το χωριό τους, για να περάσουν το Πάσχα.

Συγκεκριμένα, λέει: «Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που δεν έχουν καταγωγή από κάποιο νησί, δεν είσαι από την Τήνο ή από την Αμοργό, είσαι από τα Σούρμενα. Πώς ξαφνικά, γίνεται να πάτε σε διακοπές στο νησί ενώ είσαι από τη Λιβαδειά; Και λέει "φέτος θα πάω με τον Ανέστη στην Αμοργό". Πού πας μω.. αφού είσαι απ΄τα Καλάβρυτα. Τι δουλειά έχεις στην Άνδρο; Ξαφνικά κάτι ζευγάρια αποφασίζουν "φέτος δεν θα πάμε στους δικούς μας θα πάμε Αστυπάλαια, να! Ζώα. Αφού είστε από το Διαβολίτσι. Κατεβείτε κάτω ρε να σουβλίσετε κανένα αρνί σαν άνθρωποι. Θέλουν τουρισμό και οι άλλες περιοχές της Ελλάδας. Πάμε το καλοκαίρι στα νησιά. Πώς μου γίνατε όλοι τόσο κοσμοπολίτες ρε παιδί μου; Παντρεύεστε στα νησιά, κάνετε Αύγουστο στα νησιά, ε το Πάσχα κάντε το στην Πάτρα, στο Αίγιο. Η κάθε ψωνάρα πάει να μου βγάλει φωτογραφία στη βουκαμβίλια από κάτω».