MEDIA

Μαρίνα Σάττι: «Φοβόμουν ότι δεν θα έχω φωνή, ελπίζω να είμαι πιο ψύχραιμη στον τελικό»

Μαρίνα Σάττι: «Φοβόμουν ότι δεν θα έχω φωνή, ελπίζω να είμαι πιο ψύχραιμη στον τελικό»
AP

Η Μαρίνα Σάττι έζησε την αποθέωση στον Β Ημιτελικό της Eurovision όταν ανέβηκε στη σκηνή του Malmö Arena  από το κοινό, που, με ελληνικές σημαίες ανά χειράς έδωσε το «στίγμα» της πρόκρισης.

Η Μαρίνα Σάττι με το «ZARI» κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision το Σάββατο 11 Μαΐου μετά την εμφάνισή της στον Β Ημιτελικό το βράδυ της Πέμπτης.

Η τραγουδίστρια έζησε την αποθέωση όταν ανέβηκε στη σκηνή του Malmö Arena από το κοινό, που, με ελληνικές σημαίες ανά χειράς έδωσε το «στίγμα» της πρόκρισης.

Μλώντας στο MEGA μετά τον ημιτελικό η Μαρίνα Σάττι είπε: «Οι πρόβες είναι πρόβες, δοκιμάζουμε πράγματα. Το πρωί ήμασταν πολύ χαλαρά, χωρίς καθόλου άγχος. Χθες ήμουν πολύ άρρωστη, έχω πάρει πολλά φάρμακα και φοβόμουν ότι μπορεί να μην έχω φωνή σήμερα το πρωί. Ήρθα χαλαρά, δεν είχαμε καθόλου άγχος και είπαμε «θα το πάμε χαλαρά και για πλάκα. Βγήκαν κάποια πράγματα που μας άρεσαν και είπαμε θα τα πάμε έτσι και το βράδυ. Όταν ανέβηκα δεν είχα έλεγχο, δεν ήξερα πως τραγούδησα, ελπίζω να είμαι πιο ψύχραιμη στον τελικό».

«Πιστεύω θα είμαι πιο ψύχραιμη, άλλα μπορεί και όχι γιατί είναι και τελικός. Είναι σημαντικό που τραγουδάμε στη γλώσσα μας και μοιραζόμαστε τον πολιτισμό και τους χορούς μας», δήλωσε.