MEDIA

Στέφανος Κασσελάκης: Τα βρήκε «σκούρα» με ερώτηση και αποχώρησε από τον αέρα του Mega

Στέφανος Κασσελάκης: Τα βρήκε «σκούρα» με ερώτηση και αποχώρησε από τον αέρα του Mega

Στέφανος Κασσελάκης: Αποχώρησε από τον αέρα του Mega με την ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου – «Πέταξε» το ακουστικό κι έφυγε

O Στέφανος Κασσελάκης, το πρωί του Σαββάτου βγήκε με ζωντανή σύνδεση από τη Νέα Ιωνία στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση, που τέθηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου, έβγαλε το ακουστικό και αποχώρησε.

«Θα ήθελα μια απάντηση, σε σχέση με όσα είπαν ο κύριος Σπίρτζης και ο κύριος Βασιλειάδης για τη δήλωσή σας αυτή, δηλαδή στελέχη του δικού σας κόμματος…», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και εκείνη τη στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης την διέκοψε.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο… Δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος με το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο έχει επιλέξει βάσει του κόμματος. Εκεί να επικεντρωθείτε, εκεί είναι το μέλλον του κόμματος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γεια σας!», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έβγαλε το ακουστικό και αποχώρησε.

«Μου έκανε εντύπωση που απέφυγε να απαντήσει σε σχέση με τα στελέχη του κόμματος. Λογικό είναι, αλλά η ατάκα «εδώ έχεις τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» κατά τη γνώμη είναι λίγο απαξιωτική. Είναι ότι δεν με νοιάζει τι λένε όλοι οι υπόλοιποι. Δεν το πήρα στραβά αυτό, αλλά μου έκανε εντύπωση», ανέφερε η παρουσιάστρια.