MEDIA

Eurovision: Άφαντος ο Ολλανδός! «Παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε τη γροθιά του» λένε πηγές

Eurovision: Άφαντος ο Ολλανδός! «Παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε τη γροθιά του» λένε πηγές

Άφαντος ο Ολλανδός μετά τον αποκλεισμό της Eurovision. Γύρισε με ιδιωτικό αεροσκάφος και όχι μαζί με την υπόλοιπη αποστολή

Ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας στη Eurovision χρησιμοποίησε όντως τη γροθιά του σε γυναίκα της παραγωγής με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον τελικό, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Παύλος Κερασσαβόπουλος, πρόεδρος των ελληνικών κοινοτήτων Ολλανδίας, μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής επέστρεψε στην χώρα με ιδιωτικό αεροπλάνο και δεν έχει εμφανιστεί από τότε.

«Ο κόσμος είναι πάρα πολύ θυμωμένος, ειδικά στην επαρχεία από όπου κατάγεται ο Joost, γιατί είχαν διοργανώσει και μια γιορτή για να δουν σε μεγάλες οθόνες τη Eurovision. Έγινε ένα πάρτι διαμαρτυρίας σχετικά με τον αποκλεισμό και σε αυτό το πάρτι μίλησαν κάποιοι από το κανάλι και αναφέρθηκαν στο γεγονός, κάτι που δεν ικανοποίησε τον κόσμο. Έχουν ήδη αντιδράσει και περιμένουν τα αποτελέσματα από την έρευνα της αστυνομίας της Σουηδίας, γιατί μέσα σε αυτή αναφέρεται ότι δεν έχει κάνει καταγγελία η κυρία με την κάμερα και ότι δεν χρησιμοποίησε σωματική επαφή. Ζητούν αποζημιώσεις», ανέφερε αρχικά ο κ. Κερασσαβόπουλος.

«Ο Joost Klein δεν επέστρεψε μαζί με την αποστολή στην Ολλανδία. Γύρισε μέσω Κοπεγχάγης χθες αργά το απόγευμα με ένα ιδιωτικό τζετ και από τότε τον έχουν χάσει, δεν ξέρουν πού βρίσκεται. Ούτε εκείνος θέλει να βγει να μιλήσει. Είναι άτομο περίεργο, ασχολείται με όλα και αυτό για ορισμένους δίνει αρνητική εικόνα. Πρέπει να βγει να μιλήσει, γιατί οι δυο χορευτές τους είπα ότι φταίνε οι διοργανωτές», είπε μεταξύ άλλων.