Survivor: Τραυματισμοί και αποχωρήσεις στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Τον τέταρτο υποψήφιο της εβδομάδας έμαθαν το βράδυ της Τετάρτης (22/5) οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
Survivor: Τραυματισμοί και αποχωρήσεις στο ριάλιτι επιβίωσης
2'

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι τηλεθεατές του Survivor λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Φάνη Μπολέτση, ο οποίος έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο.

Ο Φάνης Μπολέτσης αποτελεί εδώ και καιρό ένα μεγάλο φαβορί για τον φετινό τελικό του Survivor. Ωστόσο, είχε μια άσχημη πτώση μέσα στην κατασκευή που απαιτούσε να συρθεί μέχρι να την περάσει και να βρεθεί μπροστά από τους στόχους.

Να σημειωθεί πως ο σοβαρός τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση φέρνει έντονη ανησυχία για το μέλλον του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια ο Φάνης εθεάθη με δεμένο το χέρι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Μπλε η τέταρτη ασυλία

Ο αγώνας είχε ανατροπές αλλά στο τέλος η Μπλε ομάδα η οποία επικράτησε των «Κόκκινων» με σκορ 12-7.

Δύο αποχωρήσεις λίγο πριν την ψηφοφορία

Ο Χριστόφορος ζήτησε να αποχωρήσει από το συμβούλιο λόγω του γνωστού θέματος στο γόνατο όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

Λίγο αργότερα, η Δώρα επικαλούμενη κάποιο πρόβλημα αποχώρησε από το συμβούλιο.

Στη συνέχεια, οι «Κόκκινοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους, με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Περίμενα αυτό το αποτέλεσμα 100%, όπως έλεγε και ο μεγάλος Νίκος Αλέφαντος. Απολύτως αποδεκτό. Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, γιατί όλοι θα βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση ενδεχομένως κάθε εβδομάδα» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης του Survivor.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι παίκτες των δύο ομάδων θα αγωνιστούν για τον αγώνισμα επικοινωνίας καθώς και την μονομαχία για την παραμονή των τεσσάρων υποψηφίων στο Survivor.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή