Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Το έκρυβα και το κρύβω με μεγάλη επιτυχία...»

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη για τα επεισόδια βουλιμίας
Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Το έκρυβα και το κρύβω με μεγάλη επιτυχία...»
1'

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε στο σπίτι του Tv Queen και συνομίλησε για ακόμα μια φορά με τις διαγωνιζόμενες.

Η καθηγήτρια της σχολής μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε το πρόβλημα της βουλιμίας και τον υπερφαγικών επεισοδίων που αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρόνο.

«Είμαι πολύ εύκολη στο φαγητό. Τρώω μόνο θαλασσινά, ψάρια, σαλάτες και καβούρια. Μπισκότα δεν τρώω ποτέ γιατί έχω ένα θεματάκι. Έχω διαβήτη τύπου δύο. Έχω κάποιες περιόδους λίγο δύσκολες, επειδή είμαι βουλιμική και έχω επεισόδια. Στις περιόδους τις δύσκολες όμως τρώω γαριδάκια και τέτοια», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Αποφάσισα μετά από χρόνια ότι θα το λέω γιατί το έκρυβα και το κρύβω με μεγάλη επιτυχία. Ανακάλυψα ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν αυτό το θέμα και δεν το αντιμετωπίζουν. Πάρα πολλοί όμως. Εγώ έχω ένα τετράδιο που γράφω τον αριθμό της ημέρας που δεν έχω επεισόδια βουλιμικά», πρόσθεσε.

«Το σκεφτόμουν μάλιστα προχθές γιατί είμαι στις 105 μέρες, πρώτη φορά στη ζωή μου. Πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν έχω κάνει υπερφαγικό επεισόδιο. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου. Πάντα για αρκετές μέρες και πλέον νομίζω με βεβαιότητα ότι δεν θα σταματήσει ποτέ. Φτάνοντας λοιπόν τις 100 μέρες, λέω «θα φέρω να φάω» αλλά δεν το έκανα, είμαι πολύ υπερήφανη» είπε στο τέλος η Κατερίνα Γκαγκάκη συγκλονίζοντας τις παίκτριες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή