Γιώργος Μαζωνάκης: Ποια είναι η αδερφή του Βάσω που φέρεται να του καταχράστηκε χρήματα

Από αγαπημένα αδέρφια, αντίπαλοι στις δικαστικές αίθουσες ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδερφή του, Βάσω
Γιώργος Μαζωνάκης: Ποια είναι η αδερφή του Βάσω που φέρεται να του καταχράστηκε χρήματα
2'

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Πέμπτης (23/5) η είδηση περί αντιδικίας του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη η «μείζονα αντιδικία» με την αδελφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».
Κατά την ανακοίνωση, μάλιστα, χθες, Τετάρτη, «έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Ποιά είναι η Βάσω Μαζωνάκη;

Η Βάζω Μαζωνάκη για πολλά χρόνια αποτελούσε στενή συνεργάτιδα και μάνατζερ του τραγουδιστή.

Ήταν ο άνθρωπος που συνόδευε τον Γιώργο Μαζωνάκη παντού, από τις εξόδους του ως και τις εμφανίσεις του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Με μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram, θα διαπιστώσει κανείς ότι εξέφραζε την αγάπη της σε κάθε ευκαιρία.

Τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον γνωστό σεφ, Δημήτρη Μακρυνιώτη και μάλιστα οι τρεις τους έκαναν στενή παρέα, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να αναρτά στα social media αστεία στιγμιότυπα από μαγειρικές τους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή