Survivor: Συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας – Γιώργος και Δώρα θα «παλέψουν» για την παραμονή τους

Survivor: Τον παίκτη που θα μονομαχήσει με τη Δώρα για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης έμαθαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές.
Survivor: Συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας – Γιώργος και Δώρα θα «παλέψουν» για την παραμονή τους
2'

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor περιείχε αρκετές εντάσεις, στιγμές συγκίνησης και μία επική μονομαχία για το έπαθλο επικοινωνίας, καθώς ο αγώνας έχει μετατραπεί σε προσωπική υπόθεση για όλους τους συμμετέχοντες.

Σχετικά με το έπαθλο επικοινωνίας, άπαντες οι παίκτες εξήραν τη σημασία του, με τον Σταμάτη να λέει ότι «έχω πολλούς φίλους που θέλω να ακούσω και ανυπομονώ πραγματικά».

Σε άλλο πλάνο, ο Ντάνιελ ακούγεται να λέει: «Ξέρεις τι θα ήταν πάρα πολύ όμορφο; Να φέρνανε τους δικούς μας εδώ, θα ήταν τρέλα», ενώ προσέθεσε ότι «όλοι θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να κερδίσουμε».

Νίκη και επικοινωνία για τους Μπλε

Στο χθεσινό επεισόδιο (23/5) του Survivor η μπλε ομάδα πήρε τη νίκη που τους χάρισε το έπαθλο επικοινωνίας κερδίζοντας τους κόκκινους με 8-7.

Αργότερα, οι παίκτες της νικήτριας ομάδας είδαν σε βίντεο τα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η μάχη για την παραμονή

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο σημαντικότερος αγώνας της εβδομάδας που δεν ήταν άλλος από τον αγώνα αποχώρησης από το Survivor.

Χριστόφορος Ταξίδης και Ντάνιελ Νούρκα, κατάφεραν να κλειδώσουν από νωρίς την παραμονή στο Survivor με αποτέλεσμα οι άλλοι δυο παίκτες να συνεχίσουν να τρέχουν στον στίβο μάχης.

Στο τελικό αγώνισμα έλαβαν μέρος ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Με σκορ 5 - 3, ο Σταμάτης έστειλε τον Γιώργο με το ένα πόδι εκτός ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο Γιώργος Λιανός, θα μονομαχήσει με τη Δώρα Νικολή. Ο νικητής θα παραμείνει στο Survivor.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή