Γιώργος Μαζωνάκης: Οι προθέσεις του τραγουδιστή και η απάντηση της αδερφής του στα ασφαλιστικά μέτρα

Από αδέρφια, αντίδικοι... Η αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη απαντάει στα ασφαλιστικά μέτρα που της έκανε ο τραγουδιστής
Γιώργος Μαζωνάκης: Οι προθέσεις του τραγουδιστή και η απάντηση της αδερφής του στα ασφαλιστικά μέτρα
2'

Με την αντιδικία ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του Βάσω, ασχολήθηκε η εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει ότι είχε επικοινωνία και με τις δύο πλευρές, οι οποίες έθεσαν τις προθέσεις και τα επόμενα βήματά τους.

Η παρουσιάστρια μίλησε με τον δικηγόρο του τραγουδιστή ο οποίος δήλωσε ότι: «Αυτή τη στιγμή η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα γι’ αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιστεί με την αδερφή του ούτε στις δικαστικές αίθουσες ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μην φτάσουν στα δικαστήρια».

Ως προς την υπερασπιστική γραμμή της Βάσως Μαζωνάκη: «Η πλευρά της, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι… Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Θεόδωρου Μαντά, η υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη αφορά: «μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα (σ.σ. προχθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή