Ψυχοκόρες: Νεκρή η Φρόσω στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Δραματικές εξελίξεις στη σειρά «Ψυχοκόρες»
Ψυχοκόρες: Νεκρή η Φρόσω στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς
2'

Δραματικό είναι το τέλος της σειράς «Ψυχοκόρες», Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σειράς τόσο έρχονται δραματικές εξελίξεις στη σειρά «Ψυχοκόρες». Η Φρόσω θα έρθει αντιμέτωπη με πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια του Νάτση, θα θέλει να πάρει εκδίκηση για όσα πέρασε η ίδια και οι αδερφές της.

Έχοντας ο Νάτσης πεθάνει, θα συνδεθεί επιτέλους και πάλι με την Δεσποινιώ, την Βασιλική και την Μαρίκα. Όμως, μετά την συνάντηση αυτή θα αφήσει την τελευταία τη πνοή....

Το τέλος της Φρόσως στις Ψυχοκόρες

Η Φρόσω κινδυνεύει από τον διοικητή της Τρίπολης, ο οποίος την έχει βάλει στο στόχαστρο για να πάρει την εκδίκησή του για κάποια αρχαία που εντοπίζει εκείνη αλλά τα θέλει εκείνος.

Για να την τιμωρήσει απειλεί πως θα δολοφονήσει τον γιο της, και εκείνη φτάνει στο σημείο να τον πυροβολήσει θανάσιμα για να προστατεύσει τον Ασημάκη. Στη συνέχεια για να αποφύγει τη σύλληψη, το σκάει αφήνοντας το μωρό στην Ευανθία. Μετά εξαφανίζει τα ίχνη της.

Η Φρόσω που ξέρει τη διεύθυνση του σπιτιού που έχει αγοράσει η Ευανθία στην Αθήνα, πηγαίνει και παρουσιάζεται ως Ευανθία Νάτση. Όμως πίσω από την πόρτα που θα ανοίξει, θα βρίσκονται οι αδελφές της, καθώς η Νάτση είχε αγοράσει το σπίτι πάνω από αυτό της οικογένειας Κοτρώτση.

Αφού Βασιλική, Φρόσω, Μαρίκα και Δεσποινιώ θα επανασυνδεθούν θα συζητήσουν τα όσα βίωσαν και θα καταλάβουν πως η Βικτώρια Μαρόγλου είναι εκείνη που φταίει για όλο το κακό. Η Φρόσω πλέον θέλει να πάρει εκδίκηση.

Πηγαίνει λοιπόν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και την συναντά. Τότε βγάζει το όπλο της και σημαδεύει. Το ίδιο όμως θα κάνει και η Βικτώρια. Ταυτόχρονα θα πατήσουν την σκανδάλη και θα πεθάνουν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή