ΣΚΑΪ: Το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, τα πρόσωπα και τα ριάλιτι που θα συζητηθούν

Το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές στον προγραμματισμό του
ΣΚΑΪ: Το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, τα πρόσωπα και τα ριάλιτι που θα συζητηθούν
2'

Μία απαιτητική και δύσκολη τηλεοπτική σεζόν αποχαιρετά ο ΣΚΑΪ και τα στελέχη ήδη έχουν πάρει αποφάσεις για το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς. Επιστροφή στην ενημέρωση και αρκετές δόσεις ριάλιτι θα είναι οι δύο βασικοί άξονες, ενώ στόχος είναι μόνο ένας: οι πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι, από Σεπτέμβριο, την πρώτη καλημέρα θα συνεχίσουν να λένε ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος με ενημερωτικό χαρακτήρα μέσα από το «Σήμερα». Τη σκυτάλη θα παίρνουν οι πιο ταιριαστοί… «Αταίριαστοι» της TV για τους οποίους η χρονιά ολοκληρώνεται με θετικό πρόσημο. Στη ζώνη 12.00-14.00, που φέτος είναι η Φαίη Σκορδά, θα υπάρξει ένα ακόμη ενημερωτικό μαγκαζίνο το οποίο θα δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στη μεσημεριανή ζώνη, το «My style rocks» θα ξεκουραστεί με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ να έχουν προσεγγίσει τη Βίκυ Καγιά για ένα ριάλιτι μόδας. Οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο, υπογραφές όμως δεν έχουν πέσει με αποτέλεσμα να μην θεωρείται τίποτα δεδομένο.

Στην οικογένεια του ΣΚΑΪ παραμένουν Χρήστος Φερεντίνος και Μάρκος Σεφερλής. Ο πρώτος, μετρ στα τηλεπαιχνίδια, ετοιμάζεται να αναλάβει το «Still Standing» που συστήθηκε μέσα από τον ΑΝΤ1 με τεράστια επιτυχία.

Η βραδινή ζώνη πάντα μονοπωλεί το ενδιαφέρον και στην περίπτωση του Φαλήρου δεν αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα αναλάβει ξανά δράση με το «Voice» να βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα προγράμματα που επιθυμούν να επαναφέρουν. Την ίδια στιγμή, σκέφτονται δύο ακόμη πρότζεκτ.

Το πρώτο ακούει στο όνομα «Tempting Fortune»… Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με 12 παίκτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ενός οδοιπορικού 18 ημερών έρχονται αντιμέτωποι με συναρπαστικές δοκιμασίες και «πειρασμούς», έχοντας ως μοναδικό τους στόχο την επιβίωση αλλά και τη διεκδίκηση ενός μεγάλου χρηματικού επάθλου.

Κι επειδή η επιβίωση είναι συνώνυμο του ΣΚΑΪ και του Ιλιτζαλί, θέλουν να ρίξουν στην αρένα και το πολυσυζητημένο «Exathlon». Πρόκειται για ένα αγωνιστικό ριάλιτι το οποίο έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως στη Βραζιλία, στη Ρουμανία, στο Μεξικό και έχει σαρώσει σε τηλεθέαση.

Στη ζώνη του Σαββατοκύριακου έρχεται η Φαίη Μαυραγάνη, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, για την πολύ πρωινή ζώνη παίρνοντας μεταγραφή από τον ΑΝΤ1. Οι ιθύνοντες την θεωρούν ένα δυνατό πρόσωπο για να πάρει τη θέση του Γιώργου Αυτιά, που έχει ανοίξει πανιά για πολιτική καριέρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή