Ελένη Χατζίδου: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με έχει κάνει unfollow»

«Δεν μιλήσαμε μετά γιατί δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό» είπε η Ελένη Χατζίδου
Ελένη Χατζίδου: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με έχει κάνει unfollow»
1'

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» για την επόμενη σεζόν και απάντησε για τις εντάσεις και τη διαμάχη στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αρχικά ανέφερε: «Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω εκπομπή με κάποιον άλλον, ούτε θα ένιωθα τέτοια ασφάλεια με κανέναν, όπως αυτή που νιώθω με τον Ετεοκλή. Αν ποτέ υπήρχε θέμα το να προχωρήσει μόνος του στην εκπομπή, όχι θα μου κακοφαινόταν, θα τον στήριζα με τα όλα. Θα μπορούσα να γίνω και μάνατζερ του. Να οργανώνω το πίσω κομμάτι για να βγει αυτός μπροστά όσο καλύτερα δεν γίνεται».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τίποτα δεν κάνουμε επίτηδες στην εκπομπή. Κάθε φορά θα κοιτάξουμε το σχόλιο στην εκπομπή και όχι ποιος το είπε. Σύμφωνα, βέβαια, με κάποιους πρέπει να κοιτάμε και το ποιος είπε τι. Όλους τους σεβόμαστε το ίδιο είτε κάποιος έχει πάρα πολλά χρόνια στην πλάτη του είτε όχι.

Δεν θα ξεχωρίσουμε, ούτε θα υποτιμήσουμε κάποιον. Σχολιάζουμε το σχόλιο, αν κάτι μας χτυπήσει άσχημα ή διαφωνήσουμε με αυτό, θα το πούμε με ευγένεια. Δεν έχω ψάξει αν κάποιος με έχει κάνει unfollow, δεν είχα και καμιά διαμάχη έντονη».

Καταλήγοντας, είπε: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με έχει κάνει unfollow. Δεν μιλήσαμε μετά γιατί δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή