Survivor: Στα ύψη η κόντρα ανάμεσα σε Φάνη και Γκιουλέκα – Σοβαρός τραυματισμός για Δαλάκα

Survivor: Τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας έμαθαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Στα ύψη η κόντρα ανάμεσα σε Φάνη και Γκιουλέκα – Σοβαρός τραυματισμός για Δαλάκα
2'

Στην κάμερα του Survivor 2024 μίλησε ο Φάνης Μπολέτσης, αναφερόμενος στην συμπεριφορά του Γιώργου Γκιουλέκα.

Ο παίκτης των Μπλε μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και αναφέρθηκε στη διαφωνία που είχαν στο συμβούλιο που προβλήθηκε την Πέμπτη, και τις «ατάκες» που αντάλλαξαν σε έντονο ύφος.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί ο Γιώργος να ασχολείται μαζί μου, δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει. Έχω πει πολλές φορές ότι όλο αυτό δεν τον αντικατοπτρίζει, θεωρώ ότι βγάζει έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έχει στην έξω του ζωή. Αυτό κάποτε με στενοχωρούσε, γιατί πίστευα ότι μπορούσε να φτιάξει, είχα πει πολλές φορές ότι θέλω να κάνουμε μια κουβέντα, όταν τελειώσει το Survivor. Αλλά ένα άτομο που δεν με σέβεται, δεν πρόκειται να το σεβαστώ», είπε.

«Δεν τον έχω κακοχαρακτηρίσει ποτέ, δεν τον έχω προσβάλει ποτέ», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παίκτης της μπλε ομάδας για τον αντίπαλό του, με τον οποίο κάποτε ήταν κοντά.

Μιλώντας στη συνέχεια, με τον Ντάνιελ Νούρκα, ο Φάνης Μπολέτσης τόνισε: «Δεν θέλω να ασχολείται άλλο μαζί μου. Είναι εμμονή».

Λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας, οι δύο παίκτες ξεκαθάρισαν ότι δεν θέλουν σχέση ο ένας με τον άλλο.

Μπλε η πρώτη ασυλία

Ο αγώνας κύλισε σχετικά εύκολα για την μπλε ομάδα η οποία επικράτησε των «Κόκκινων» με σκορ 12-7.

Στη συνέχεια, οι «Κόκκινοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους, με τον Χριστόφορο Ταξίδη να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Πάω για την ένατη μονομαχία αν δεν κάνω λάθος. Προς το παρόν έχει πάει καλά. Η κάθε εβδομάδα μονομαχία σε κουράζει, αλλά εδώ που φτάσαμε αντέχει όποιος είναι πιο δυνατός, έχει αντοχές και ψυχικά αποθέματα» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, καθώς και έναν τραυματισμό που θα θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή