Γιώργος Σουξές για Πέτρο Φιλιππίδη - «Μακάρι να παίξει, είναι ταλαντούχος»

Η εξομολόγηση του Γιώργου Σουξέ για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Γιώργος Σουξές για Πέτρο Φιλιππίδη - «Μακάρι να παίξει, είναι ταλαντούχος»
1'

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Katerina» παραχώρησε ο Γιώργος Σουξές.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που ήρθε στην ζωή του σε μεγάλη ηλικία και πως θα έβλεπε το ενδεχόμενο επιστροφής του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο και την τηλεόραση, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του.

«Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένος ότι ζούμε σε μία μικρή χώρα. Δεν έχουμε την αγγλική γλώσσα, που είναι διεθνής, για να μπορέσεις να κάνεις μεγάλη καριέρα. Εγώ ήθελα να ζήσω σαν ηθοποιός κι αυτή ήταν η επιτυχία μου. Ότι έγινα και γνωστός, αυτό είναι καλοδεχούμενο. Αυτό ήρθε λίγο αργά και δεν μπόρεσα να αγοράσω καλάμι» είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος Σουξές.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο. Τρεις φορές ήταν να συνεργαστούμε και δεν ευοδώθηκε. Η δικαιοσύνη θα κρίνει. Τι να πω εγώ; Να παίξει ή να μην ξαναπαίξει; Μακάρι να παίξει, είναι ταλαντούχος. Αν έχει κάνει όλα αυτά τα πράγματα, δεν τα σβήνω επειδή είναι ταλαντούχος, αλλά είναι κρίμα γιατί έχει τρομερό ταλέντο. Από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι οι κυρίες που τον κατήγγειλαν λένε ψέματα.», είπε ο χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή