Κώστας Καραφώτης: Πέρασαν τρεις εβδομάδες από τον γάμο - Δεν μου φάνηκε καθόλου

«Ήθελα το μυστήριο του γάμου να είναι κάτι πάρα πολύ κλειστό, όπως και έγινε», ομολογεί ο Κώστας Καραφώτης

Κώστας Καραφώτης
Ο Κώστας Καραφώτης 
Glomex/MEGA
2'

Για την απόφαση να παντρευτεί με την αγαπημένη του, μίλησε ο Κώστας Καραφώτης στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA.

«Πέρασαν ήδη τρεις βδομάδες και δεν μου φάνηκε καθόλου! Μέναμε μαζί από πριν οπότε δεν υπάρχει κάποια διαφορά πρακτική σε αυτό το κομμάτι αλλά υπάρχει η τυπική, ας το πούμε.

Ήθελα το μυστήριο αυτό να είναι κάτι πάρα πολύ κλειστό όπως και έγινε. Εννοώ πολύ κλειστό στην πράξη με πολύ λίγο κόσμο, ήμασταν γύρω 65 άτομα όλοι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραφώτης.

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Αν με ρωτάς, μέσα από την καρδιά μου ήθελα να βγω και να το φωνάξω, να το πω, αλλά ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις που σε κυνηγάνε για δηλώσεις και τα λοιπά, οπότε δεν ήθελα. Ήθελα να γίνει πρώτα το μυστήριο και μετά να μιλήσουμε όσο θέλετε.

Αν και τις τελευταίες δυο μέρες έγινε το μπαμ, γιατί δεν ξέρω πως μαθεύτηκε και από κάπου διέρρευσε, δεν με ενόχλησαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες που ήταν εκεί εκείνη την ώρα. Πραγματικά το σεβάστηκαν και δεν ήρθε κανείς με το μικρόφωνο για κάποια δήλωση ή οτιδήποτε. Απλά μετά όταν συζητήθηκε την επόμενη ημέρα σε διάφορες εκπομπές, με πείραξε μόνο μία».

«Δεν κάθισα να τα ακούσω όλα, απλά κάποια στιγμή πέρασε από την αντίληψη μου ότι κάποιος είπε “πλήθος επωνύμων στο γάμο του Κώστα Καραφώτη”. Και δεν με πείραξε για το “πλήθος επωνύμων” αλλά με πείραξε ότι αφενός δεν είναι αλήθεια, αφετέρου αν ήταν να κάνω έναν ανοιχτό γάμο με πλήθος επωνύμων θα μπορούσα να το είχα κάνει και θα ήθελα να καλέσω πάρα πολύ κόσμο».

«Δηλαδή έχω συνεργαστεί με πάρα πολύ κόσμο και υπήρξαν άνθρωποι που άκουσαν αυτό αλλά μέσω του μηνύματος ευτυχώς είχα την άνεση να εξηγήσω ότι ήταν ένας πολύ κλειστός γάμος και αυτό που παρουσιάστηκε αργότερα δεν ίσχυε. Έτσι, με πείραξε για πολύ λίγο όμως» συμπλήρωσε ακόμα ο Κώστας Καραφώτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή