Μιχάλης Ρακιντζής: «Εκπλήρωσα την περιέργεια για την Eurovision, πάμε για άλλα πράγματα»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε μεταξύ άλλων για την Eurovision

Μιχάλης Ρακιντζής: «Εκπλήρωσα την περιέργεια για την Eurovision, πάμε για άλλα πράγματα»
1'

Ο Μιχάλης Ρακιντζής βρέθηκε στην πρώτη προβολή της νέας ταινίας του Ρένου Χαραλαμπίδη, «Νυχτερινός εκφωνητής» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είπε αρχικά πως «αυτό που έγινε με τους ABBΑ στην φετινή Eurovision δεν ήταν ακριβώς Ai, αυτό γινόταν και με άλλους τρόπους. Θα μπορούσε να είχε γίνει πριν από πέντε ή και δέκα χρόνια. Είναι ένα συγκεκριμένο projection, δηλαδή δεν νομίζω ότι είδαμε Ai εκεί».

Όσον αφορά, δε, την προσπάθεια της Μαρίννας Σάττι με το «Ζάρι» στην Eurovision 2024, ο γνωστός τραγουδοποιός τοποθετήθηκε ως εξής. «Κοιτάξτε, γούστα είναι αυτά. Η κοπέλα το διασκέδασε, κάνει μια πορεία στον χώρο ιδιαίτερη που αυτή της αρέσει και της εύχομαι τα καλύτερα».

«Δεν έχω έλλειψη από καλά τραγούδια, όμως νομίζω ότι η Eurovision πλέον είναι για νέα παιδιά για να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα. Εγώ εκπλήρωσα την περιέργεια μου περί Eurovision. Πάει, τελείωσε, πάμε για άλλα πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μιχάλης Ρακιντζής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή