Τσιμτσιλή για Λύτρα: «Αν την χτυπούσε παραπάνω και πέθαινε θα ήταν η πρώτη φορά αλλά και μοιραία»

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας

Τσιμτσιλή για Λύτρα: «Αν την χτυπούσε παραπάνω και πέθαινε θα ήταν η πρώτη φορά αλλά και μοιραία»
1'

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας μετά την ομολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Μάλιστα το γεγονός ότι η σύζυγος του δικηγόρου κατέθεσε ότι ήταν η πρώτη φορά που ασκησε βία επάνω της φαίνεται να συνετέλεσε στην απόφαση, κάτι που σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της.

«Επειδή έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο, θα πω κάτι ανθρώπινα και όχι σαν δημοσιογράφος, είναι σαν να πέρασαν το λάθος μήνυμα οι αρχές. Υποτίθεται ότι υπάρχει ένας αυστηρός νόμος, υπάρχουν οι δολοφονίες γυναικών και ένας άνθρωπος επειδή παραδέχεται τον ξυλοδαρμό και λέει ότι θα πάρει βοήθεια, τελειώνει εκεί η ιστορία;

Δε πρέπει να περάσουμε ένα πιο αυστηρό μήνυμα στους κακοποιητές;… Κι αν την είχε χτυπήσει λίγο παραπάνω και είχε πεθάνει, θα ήταν η πρώτη φορά αλλά θα ήταν η μοιραία. Δε το λέω για τα πρόσωπα… αλλά υποτίθεται ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να σταματήσουμε την έμφυλη βία, τις δολοφονίες, την κακοποίηση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή