Βασίλης Καρράς: «Σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω Χριστινάκι» - Τα συγκινητικά λόγια στη σύζυγό του

Συγκινεί ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά για τις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο

Βασίλης Καρράς: «Σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω Χριστινάκι» - Τα συγκινητικά λόγια στη σύζυγό του
2'

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο συγγραφέας της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά, Θάνος Κανούσης, το βράδυ της Τετάρτης (19/6).

Μεταξύ άλλων, ο βιογράφος του λαϊκού τραγουδιστή αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο και στο συγκινητικό σημείωμα που άφησε πίσω του για την γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα.

«Είχε τελειώσει το βιβλίο και περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με την υγεία του. Μπαίνω στο σαλόνι, μου λέει «έλα κάτσε κοντά μου» και φωνάζει τη Χριστίνα, τον ξάδελφο του και τον μάνατζερ του. Μου λέει «σε παρακαλώ, διάβασε μου το βιβλίο». Καταλαβαίνεις τώρα τι σκηνή; Ήμουν απροετοίμαστος! Ο Βασίλης στο κρεβάτι το ιατρικό και γω να προσπαθώ να διαβάσω τη ζωή του! Με έναν Βασίλη ο οποίος ήξερα ότι πόναγε πάρα πολύ, ούτε παυσίπονα έπιαναν ούτε τίποτα. Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια και βοήθησε ίσως το ότι ασχολήθηκα με το θέατρο, δεν τον κοίταγα στα μάτια αλλά είχε ένα πλατύ χαμόγελο και ρούφαγε κάθε λέξη και κάθε εικόνα που του περιέγραφα».

Βασίλης Καρράς: Το σημείωμα στην σύζυγό του

«Αφού λοιπόν το διάβαζα με πολύ δυσκολία, φεύγοντας με φωνάζει κατ’ ιδίαν να μου πει δυο πράγματα. Το ένα, που ήταν πολύ συγκινητικό για μένα, ήταν που μου είπε «Θάνο μου, θέλω να μ’ αγαπάς και να με σκέφτεσαι. Το σημείωμα για τη Χριστίνα το έβαλες;». Την πρώτη φορά, πριν από έξι μήνες, μου είχε δώσει ο Στράτος ένα σημείωμα για να το βάλω μόνο όταν ο Βασίλης δεν θα είναι πια στη ζωή.

Αυτό το σημείωμα έλεγε: Σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω Χριστινάκι μου, να μείνεις πίσω για να βοηθάς τους ανθρώπους. Έχεις δικό σου τρόπο εσύ, γι’ αυτό σ’ αγαπώ».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή