Νέα ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη - Έχασε ξανά το αεροπλάνο για τον προορισμό της

Το story με τα νεύρα της Ιωάννας Τούνη

Νέα ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη - Έχασε ξανά το αεροπλάνο για τον προορισμό της
1'

Νέα ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο, αφού έχασε ξανά το αεροπλάνο για τον προορισμό της, την Σαντορίνη αυτή τη φορά.

Με story της στο Instagram, την Παρασκευή (21/6), η γνωστή influencer εξήγησε στους followers της πως έγιναν τα πράγματα και ότι τελικά θα ταξιδέψει το βράδυ, ενώ παράλληλα προσπάθησε να κρύψει τα νεύρα της.

«Να σου πω εντωμεταξύ ότι τέτοια ώρα έπρεπε να είμαι Σαντορίνη, αλλά έκανα βλακεία και χάσαμε την πτήση. Οπότε τώρα θα πετάξουμε το βράδυ», είπε εμφανώς τσαντισμένη η Ιωάννα Τούνη.

touni-ioanna.jpg

Το ξέσπασμα κατά του Πέτρου Νάζου - «Ήρθε να μας ζητήσει και τα ρέστα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Fay's Time» παραχώρησε η Ιωάννα Τούνη, με αφορμή την επέτειο των επτά χρόνων από την δημιουργία της εταιρείας της.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή influencer απάντησε για το περιστατικό με τον φωτογράφο στη Μύκονο και ξέσπασε κατά του Πέτρου Νάζου, λέγοντας πως πήγε να τους ζητήσει και τα ρέστα.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη

«Ξέρω ότι δουλεύω πολύ και οι άνθρωποι που με συναναστρέφονται ξέρουν πόση δουλειά μπορεί να ρίχνω για να βγαίνει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Όποιοι θέλουν να αμφισβητήσουν το πόσο δουλεύω, δεν πειράζει. Ελπίζω αυτοί να καταφέρουν πιο πολλά και πιο λαμπρά πράγματα στη ζωή τους», δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή