Κατερίνα Καινούργιου: «Ανυπομονώ να κάνω ένα παιδάκι και να είναι Χριστούγεννα»
Την επιθυμία της να αποκτήσει παιδάκι και να πηγαίνει όλη μέρα σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου

Την επιθυμία της να γίνει μανούλα εξέφρασε μέσα από την εκπομπή της «Super Katerina» η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας (9/12).
Η παρουσιάστρια που έχει μπει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, θέλησε να αναφερθεί στις διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται αυτές τις γιορτινές ημέρες για τα μικρά παιδιά και δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει και εκείνη μανούλα και να πηγαίνει σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.
«Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Υπάρχουν φανταστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις για παιδιά και για μεγάλους στην Αθήνα. Να τα λέμε μερικά από αυτά. Και εξαιρετικές παραστάσεις και δραστηριότητες. Πολύ ωραίες δουλίτσες. Ανυπομονώ να κάνω ένα παιδάκι, να είναι Χριστούγεννα και να είμαι όλη ημέρα σε τέτοια», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.
Σχετικές ειδήσεις
Trending
