Το «αντίο» της Χριστίνας Βίδου στην ΕΡΤ: «Είμαι κομμάτι αυτής μεγάλης οικογένειας που με αγκάλιασε»

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της Χριστίνας Βίδου στην ΕΡΤ και αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της συγκινημένη

Το «αντίο» της Χριστίνας Βίδου στην ΕΡΤ: «Είμαι κομμάτι αυτής μεγάλης οικογένειας που με αγκάλιασε»

Η Χριστίνα Βίδου αποχαιρέτησε σήμερα τους τηλεθεατές της ΕΡΤ, καθώς φεύγει από το κρατικό κανάλι και την εκπομπή «Συνδέσεις» που παρουσίαζε με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Από το πρωί της Παρασκευής το κλίμα ήταν συγκινητικό στην εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ καθώς συνεργάτες αποχαιρετούσαν την Χριστίνα Βίδου με ευχές για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της.

Μετά από τρεισήμισι χρόνια η Χριστίνα Βίδου αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο: «Είναι από αυτές τις στιγμές, που όσο και να τις έχεις προετοιμάσει, πολύ δύσκολα μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων με την αξιοπρέπεια που ήθελες. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που είμαι κομμάτι αυτής της εκπομπής, που λέγεται “Συνδέσεις”, που είμαι κομμάτι αυτής μεγάλης οικογένειας που με αγκάλιασε και λέγεται ΕΡΤ. Ήταν 3,5 χρόνια που ήμασταν εδώ παρέα…», είπε η Χριστίνα Βίδου.

Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος που είχε άδεια τις μέρες των Χριστουγέννων εμφανίστηκε εκτάκτως στην εκπομπή για να προσφέρει μια ανθοδέσμη στην συμπαρουσιάστριά του.

Με τους ήχους του τραγουδιού Con Te Partirò του Andea Bocelli η Χριστίνα Βίδου εμφανώς συγκινημένη είπε αντίο και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες τους για αυτά τα τρεισήμιση χρόνια.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή