MEDIA

Ο θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδος κάνει το γύρο του κόσμου!

Ο θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδος κάνει το γύρο του κόσμου!

Την στιγμή που όλοι περίμεναν ότι η ελληνική ομάδα ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος απέδειξαν ότι δεν παίζουν μόνο με το σώμα αλλά και με την ψυχή.

«Οι Έλληνες έπαιξαν με το πνεύμα του 2004» αναφέρει το BBC. H Ελλάδα απέδειξε ότι το κλίμα στην ομάδα μπορεί να κερδίσει στο Euro καταρρίπτοντας όλα τα προγνωστικά. Φυσικά κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Γιώργο Καραγκούνη και την καταλυτική συμβολή του.

bbcethniki

Το CNN έχει πρώτο θέμα στην κατηγορία Sports τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος με πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον αγώνα δείχνοντας την αγωνία και το πάθος των Ελλήνων παικτών.

cnnkaragkounis

Ο Guardian μετέδιδε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα λέγοντας πως η Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες καλείται να αποφασίσει για το μέλλον της. Μετά το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη ο Βρετανός δημοσιογράφος που κάλυπτε τον αγώνα έγραψε χαρακτηριστικά «Δεν ξέρω πώς το έκαναν οι Έλληνες αλλά το έκαναν. Νίκησαν». Όσο για τον Γιώργο Καραγκούνη το δημοσίευμα αναφέρει ότι «Αγνοεί την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και κάνει την Ρωσία να πληρώσει»

guardianethniki

Οι New York Times αναφερόμενοι στη νίκη της Εθνικής έχουν τίτλο «Οι Έλληνες ξάφνιασαν τη Ρωσία και πέρασε στους προημιτελικούς»

times

H Daily Mail γράφει ότι οι Έλληνες απολαμβάνουν τη νίκη τους και φυσικά κάνει αναφορά στον επόμενο αγώνα της Εθνικής με τη Γερμανία! Το ρεπορτάζ είναι γεμάτο από ελληνικούς πανηγυρισμούς.

daily_mail

Αδιαμφισβήτητα η ελληνική νίκη ξάφνιασε και ταρακούνησε την Ευρώπη που περίμενε να βρεθούμε γρήγορα εκτός... Euro!