MEDIA

Μέσα στην κρίση, κερδίστε το φαγητό μιας εβδομάδας!

Μέσα στην κρίση, κερδίστε το φαγητό μιας εβδομάδας!

Μια μεγάλη κοινωνική προσφορά, μέσα στην κρίση, από την κυριακάτικη αντι-μνημονιακή εφημερίδαΤο ΧΩΝΙκαι τον Συνεταιρισμό ΚαταναλωτώνΘαλείν: Κάθε Κυριακή, μια οικογένεια κερδίζει τις προμήθειες της εβδομάδας.

Από αυτή την Κυριακή, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ θα δημοσιεύεται κουπόνι με το οποίο μια οικογένεια θα κερδίζει τις προμήθειες της εβδομάδας. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Καταναλωτών Θαλείν, η εφημερίδα προσφέρει κάθε εβδομάδα: 2kg ρύζι, 2kg όσπρια, 2kg μακαρόνια, 2kg αλεύρι, 7lt γάλα, 7 πρόβεια και 7 στραγγιστά γιαούρτια.

«Μέσα στην κρίση, την ώρα που οι άλλες εφημερίδες δίνουν κάθε λογής… γκατζετάκια για να κερδίσουν αγοραστές και όχι αναγνώστες, Το ΧΩΝΙ επιλέγει να κάνει μια μεγάλη κοινωνική προσφορά, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Καταναλωτών Θαλείν», τονίζει ο εκδότης της εφημερίδας, Μάνος Κακλαμάνος. «Θεωρήσαμε ότι, ειδικά αυτές τις εποχές, πρέπει να επιστρέψουμε στα βασικά. Στα τρόφιμα, στις προμήθειες που έχει ανάγκη το οικογενειακό τραπέζι για να βγάλει τη βδομάδα. Ετσι, κάθε Κυριακή μια οικογένεια θα κερδίζει τις προμήθειες της εβδομάδας».

Αναλυτικά, οι αναγνώστες της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, θα κόβουν κάθε Κυριακή το κουπόνι από το πρωτοσέλιδο, θα συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και θα το στέλνουν στην Ι. Μεταξά 33, 19002 Παιανία. Κάθε Κυριακή θα κληρώνεται μια οικογένεια που θα κερδίζει 2kg ρύζι, 2kg όσπρια, 2kg μακαρόνια, 2kg αλεύρι, 7lt γάλα, 7 πρόβεια και 7 στραγγιστά γιαούρτια.

Η κυριακάτικη αντι-μνημονιακή εφημερίδα Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας, με 1,5 ευρώ.

xwni