Σε 480 απολύσεις προχωράει το περιοδικό ΤΙΜΕ

Newsroom Newsroom

Σε 480 απολύσεις προχωράει το περιοδικό ΤΙΜΕ

Η εταιρεία Time Inc ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε απολύσεις 6% του εργατικού δυναμικού της, ποσοστό που αναλογεί σε 480 εργαζομένους.

Η κίνηση αυτή έρχεται μόλις ένα μήνα αφότου ο μεγάλος αντίπαλος του Time, το περιοδικό Newsbeat, διέκοψε τη δημοσίευση εντύπων και αποφάσισε το περιεχόμενό του να διατίθεται μόνο σε ψηφιακή μορφή.

Ωστόσο, το CNN επικαλούμενο δηλώσεις εκπροσώπου της Time, ανέφερε ότι η εταιρεία δεν έχει καμία πρόθεση να διακόψει την κυκλοφορία κάποιου από τα έντυπά της.

Η Time Inc αποτελεί μέρος της Time Warner και διαθέτει μερικά από τα πιο γνωστά περιοδικά παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Time, Sports Illustrated, People και Entertainment Weekly.

«Με τις συνεχείς και σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κλάδο μας, πρέπει να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την εταιρείας μας σε μια πιο λιτή, πιο ευέλικτη πολύ-πλατφόρμα», φέρεται να δήλωσε η Διευθύνων Σύμβουλος, Λόρα Λανγκ.

Η εταιρεία απασχολεί περίπου 8.000 άτομα σε όλο τον κόσμο και οι περικοπές αναμένεται να επηρεάσουν όλους τους τομείς της, όχι μόνο στην Αμερική αλλά και διεθνώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved