MEDIA

Ιστορικό ντοκουμέντο η εκπομπή του Θάνου Δημάδη στον ALPHA

Ιστορικό ντοκουμέντο η εκπομπή του Θάνου Δημάδη στον ALPHA

Όλη η αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε για όσα ζήσαμε

Την Τετάρτη προβλήθηκε μέσα από τον ALPHA το δεύτερο μέρος της μεγάλης δημοσιογραφικής έρευνας που έκανε ο Θάνος Δημάδης στο πλαίσιο της συμπλήρωσης τριών χρόνων απ' όταν η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή δουλειά από ένα νέο δημοσιογράφο, που τα τελευταία χρόνια ξεχώρισε για το ρεπορτάζ του από τα κέντρα λήψης αποφάσεων στο εξωτερικό αλλά και για τις αποφάσεις του, όπως της παραίτησής του από τον ΣΚΑΪ πριν λίγους μήνες.

Την Τετάρτη το βράδυ, ο ALPHA πόνταρε στον Θάνο Δημάδη κερδίζοντας το στοίχημα της παρουσίασης μίας εκπομπής που δεν μας είχε συνηθίσει ως σήμερα το κανάλι της Κάντζας. Ο ανταποκριτής του σταθμού από την Ουάσινγκτον και τις Βρυξέλλες, έδωσε στο δεύτερο μέρος του ντοκυμαντέρ του "3 Χρόνια- 3 Μνημόνια", το παρασκήνιο για όλα όσα έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια. Και αυτό που κρατήσαμε είναι ότι παρά τις δύσκολες ισορροπίες μίας τέτοιας εκπομπής, ο δημοσιογράφος κράτησε μία απόλυτα ισορροπημένη θέση χωρίς να γέρνει υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, αποδεικνύοντας ότι τελικά στην δημοσιογραφία όταν θέλει κάποιος, μπορεί να είναι αντικειμενικός.

Το κομμάτι της εκπομπής του όμως, που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το κλείσιμο με τον Θάνο Δημάδη να παίρνει συνέντευξη από μία άστεγη έξω από το κτήριο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσινγκτον!

Είναι μία δουλειά που ο καθένας αξίζει να αφιερώσει λίγο χρόνο για να την παρακολουθήσει.

Δείτε εδώ το δεύτερο μέρος της έρευνας του Θάνου Δημάδη για τα "3 Χρόνια – 3 Μνημόνια"