MEDIA

Σενάρια κλεισίματος των ραδιοτηλεοπτικών μέσων του ΚΚΕ

Σενάρια κλεισίματος των ραδιοτηλεοπτικών μέσων του ΚΚΕ

Φήμες ότι επίκειται μπαράζ απολύσεων

Επαφές με όλους τους εργαζομένους του ραδιοφώνου 902 έχει ξεκινήσει η ηγεσία του σταθμού μαζί με κλιμάκιο στελεχών του κόμματος, προκειμένου να γνωρίζουν τις προθέσεις του καθενός για το μέλλον.

Αυτό που προκάλεσε όμως εντύπωση από τις επαφές που είχαν οι κ. Τάκης Τσίγκας (διευθυντής 902) και Δημήτρης Αρβανιτάκης (υπευθ.ΚΚΕ για τα ΜΜΕ) αφορά το τι άκουσε κάθε εργαζόμενος, με την ομαδοποίηση να δημιουργεί τρεις κατηγορίες. Αυτούς στους οποίους ανακοινώθηκε το επερχόμενο κλείσιμο του σταθμού, εκείνους στους οποίους αναφέρθηκε το ενδεχόμενο κλεισίματος αλλά και σε αυτούς που δεν ειπώθηκε τίποτα, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από θεωρητικά ζητήματα για το μέλλον του 902.

Αυτό που καθόριζε σε ποια κατηγορία εντάσσονταν ο κάθε εργαζόμενος, ήταν ο βαθμός εμπιστοσύνης της διοίκησης του ΚΚΕ, ενώ σε όλους έγινε ξεκάθαρο πως τα οικονομικά είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Στο παρασκήνιο πάντως, τα σενάρια θέλουν τις συχνότητες του 902 σε ραδιόφωνο και τηλεόραση να πωλούνται πακέτο σε επιχειρηματία, ο οποίος έχει διαμηνύσει πως ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για αυτές. Ούτε για τις εγκαταστάσεις, ούτε για το προσωπικό, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί θα σημάνει μπαράζ απολύσεων από το κόμμα του Περισσού.