MEDIA

To newsbomb.gr στο «Action 24»

To newsbomb.gr στο «Action 24»

Ο Βαγγέλης Γιακουμής αναλύει και σχολιάζει την επικαιρότητα σήμερα το μεσημέρι με τον Χάρη Λαζαρόπουλο.

Το στίγμα του Newsbomb.gr, θα παρουσιάσει μετά τη 13:00, ο Χάρης Λαζαρόπουλος στην εκπομπή Actiondayμε τον Βαγγέλη Γιακουμή και την Γεωργία Σαδανά στο νέο κανάλι, Action 24.

Ο Χάρης Λαζαρόπουλος, θα αναφερθεί στις ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες για το νέο πρόσωπο που θα τοποθετηθεί στην θέση του προέδρου στο Τ.Α.I.Π.Ε.Δ και θα δώσει το παρασκήνιο για την συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου στο Μαξίμου (και όχι μόνο για τον Ελληνικό νόμο).

Ο έμπειρος πολιτικός συντάκτης και παρουσιαστής κ. Βαγγέλης Γιακουμής, θα σχολιάσει την σημερινή αποκάλυψη του Newsbomb.gr, για το Γερμανικό κόμμα που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι, η εκπομπή Actionday, με τους Βαγγέλη Γιακουμή και Γεωργία Σαδανά, μεταδίδεται καθημερινά από τη 13:00 έως τις 15:00 το μεσημέρι στο κανάλι Action 24 δίνοντας τον παλμό της ενημέρωσης.

Με συνεντεύξεις, πλούσιο ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις, το Actionday έρχεται να δώσει την εικόνα της επικαιρότητας στην κορύφωση της κατά την διάρκεια του μεσημεριού.

Από σήμερα και κάθε μέρα το τηλεοπτικό ραντεβού είναι κλεισμένο για τη 13:00 με... Actionday φυσικά στο Action 24.

Διαβάστε επίσης:

Το Γερμανικό κόμμα στην Ελλάδα

Το γερμανικό κόμμα στην Ελλάδα: Το Β΄μέρος του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ