MEDIA

Δηλώσεις πολιτικών στο «Κανάλι 1» για τις συλλήψεις στη Χρυσή Αυγή

Δηλώσεις πολιτικών στο «Κανάλι 1» για τις συλλήψεις στη Χρυσή Αυγή

Από την πρώτη στιγμή των εξελίξεων, σχετικά με τις συλλήψεις βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, μετέδωσε τις απόψεις και θέσεις βουλευτών.

Τα πιο σημαντικά σημεία των δηλώσεων των πολιτικών στο «Κανάλι 1 90,4»:

Γ. Καρατζαφέρης: «H υπόθεση πρέπει να είναι καλά δεμένη»

«Ελπίζω τόσο η εκτελεστική όσο και η δικαστική εξουσία να πατάνε σε στέρεο έδαφος, θα ήταν τραγικό να μη συμβαίνει αυτό, η υπόθεση πρέπει να είναι καλά δεμένη γιατί διαφορετικά θα γυρίσει μπούμερανγκ», δήλωσε στο "Κανάλι 1" ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ επεσήμανε ότι θα ήταν λάθος να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, γιατί θα μπορούσε να επιστρέψει στις εκλογές με κάποια άλλη ονομασία. Παράλληλα ευχήθηκε να γίνει πραγματικότητα η απειλή του Νίκου Μιχαλολιάκου περί παραίτησης των βουλευτών του, τονίζοντας ότι έτσι θα πάρει πίσω αυτό που του λεηλάτησαν. «Στις επόμενες εκλογές, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός θα είναι παρών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Κ. Κατσαφάδος: «H συζήτηση για το "εκτός νόμου" κάνει τώρα περισσότερο κακό»

«Σαν Έλληνας πολίτης και όχι πολιτικός αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη τι πόρισμα έχει βγάλει, να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και να χυθεί άπλετο φως σε μία υπόθεση που έχει πολλές σκιές», δήλωσε στο "Κανάλι 1" ο Κώστας Κατσαφάδος. Ο βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε ότι η συζήτηση για το εάν η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, αυτή τη στιγμή κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Θ. Δρίτσας: «Επιτέλους η X.A. αντιμετωπίζεται ως εγκληματική οργάνωση»

«Επιτέλους η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζεται από τις αρχές ως εγκληματική οργάνωση, δεν νομίζω να ξεχνά κανείς ότι εμείς το είχαμε πει από την αρχή» τόνισε στο "Κανάλι 1" ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Δρίτσας. «Δυστυχώς χρειάστηκε η δολοφονία ενός Έλληνα ώστε να ενεργοποιηθούν αυτά που έπρεπε να έχουν ενεργοποιηθεί εδώ και καιρό» συμπλήρωσε.

Π. Μελάς: «Η βία είναι εχθρός της Δημοκρατίας»

«Η βία είναι εχθρός της Δημοκρατίας και θα πρέπει ο Ελληνικός λαός και τα κόμματα να προστατέψουν τη δημοκρατική λειτουργία» τόνισε στο «Κανάλι 1» ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς υποστηρίζοντας ότι η άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Μ. Γιαννακάκη «Δεν είναι πολιτική δίωξη»

«Αυτοί οι άνθρωποι που συνελήφθησαν κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής συμμορίας και τέλεση αξιόποινων πράξεων, δε διώκονται για τις πολιτικές τους ιδέες, για αυτό ας σταματήσουν να παίζουν το χαρτί της πολιτικής δίωξης», δήλωσε στο "Κανάλι 1" η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη.

Διαβάστε επίσης:

Και άλλες δολοφονίες θα αποδοθούν στη Χρυσή Αυγή!

Με χειροπέδες στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής

Ν. Δένδιας: H έρευνα θα συνεχιστεί προς πάσα κατεύθυνση

Δείτε τα βίντεο της μεταφοράς των συλληφθέντων της Χ.Α. στην Ευελπίδων

Ζαρούλια σε Μιχαλολιάκο: «Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες»

Ποιος μίλησε με ποιον, πριν και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Βίντεο: Η Ουρανία Μιχαλολιάκου στην Ευελπίδων

Bίντεο: Στην Ευελπίδων μεταφέρονται οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής