MEDIA

Τι βλέπουν οι τηλεθεατές καθημερινά στην τηλεόραση;

Τι βλέπουν οι τηλεθεατές καθημερινά στην τηλεόραση;

Η τηλεοπτική εβδομάδα 28/10 - 3/11/2013 έδωσε μια «εικόνα» για τις προτιμήσεις των τηλεθεατών, αφού μέσα σε αυτές τις ημέρες έγιναν και οι περισσότερες πρεμιέρες.

Σύμφωνα με την AGB Nielsen οι τηλεθεατές έχουν αποδείξει-μέχρι στιγμής- πως ανοίγοντας την τηλεόραση, ενημερώνονται από τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, αφού η εκπομπή «Πρωϊνό ΑΝΤ1» είχε συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 35,0%.

Οι τηλεθεατές παραμένουν στον ΑΝΤ1 και ψυχαγωγούνται με το «Πρωϊνό» με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά με εβδομαδιαίο μερίδιο τηλεθέασης 30,1%.

Για την μεσημεριανή ψυχαγωγία τους σταματούν το ζάπινγκ στον Alphaκαι στην «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη με εβδομαδιαίο μερίδιο τηλεθέασης 21,0%.

Η ψυχαγωγία στο primetime ξεκινάει με το Megaκαι την Fatmagul με εβδομαδιαίο μερίδιο τηλεθέασης 24,5%, ενώ αυτή την εβδομάδα βλέπουμε ότι το «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1 έχασε κάποιους θεατές.

Παραμένουν στο Megaγια να δουν τα «Κλεμμένα Ονειρα» που φέτος ξεκίνησαν δυναμικά με εβδομαδιαίο μερίδιο τηλεθέασης 36,8%.

Για την βραδινή ενημέρωση το κεντρικό δελτίο του Alpha που ξεκινάει στις 7 μ.μ. έχει το δικό του κοινό. Την εν λόγω εβδομάδα απέσπασε το συνολικό μερίδιο τηλεθέασης 34,3%. Στα δελτία των 8 μ.μ. το Mega απέσπασε το 23,7% και ο ΑΝΤ1 με 24,3%.

Στην συνέχεια παρακολουθούν για εκατοστή φορά την επανάληψη του σίριαλ «Ευτυχισμένοι Μαζί» στο Mega με εβδομαδιαία τηλεθέαση 34,5%.

Toβράδυ επιλέγουν να ενημερώνονται με τις εκπομπές: «60 λεπτά Ελλάδα» στον Alphaμε συνολικό μερίδιο 30,1%, «Φως στο Τούνελ» με μερίδιο 37,2% , «Πάμε Πακέτο» στον Alpha με 30,4%.

Τέλος στην βραδινή ψυχαγωγία κυριαρχεί σταθερά το «Dancing with the stars4» στον ΑΝΤ1 με 33,2%, αλλά και το «Στην Υγειά μας» στον Alphaμε 34,3.

Ρ.Κ