MEDIA

Τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές(14/11)

Τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές(14/11)

‘Εχουν κολλήσει… τα νούμερα τηλεθέασης στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, αφού σύμφωνα με την AGBNielsen, αυτά παραμένουν σταθερά.

Αναλυτικότερα, η εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega» απέσπασε χθες 14 Νοεμβρίου το 22,5% της συνολικής τηλεθέασης, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης φαίνεται πως έχει το «κοκαλάκι» της νυχτερίδας, αφού τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο, αφού χθες άγγιξε το 35,4%.

Αντίθετα, με την μεταγραφή της στο Star η Πόπη Τσαπανίδου φαίνεται πως έχασε τηλεθεατές. Το Live U σχεδόν καθημερινά αποσπά το 12,3% της συνολικής τηλεθέασης.

Το «Τώρα» που αντικατέστησε την εκπομπή της Τσαπανίδου στο Σκάι, έχει συγκεντρώσει αρκετούς οπαδούς της ενημέρωσης, αφού αποσπά το 11,9% του συνολικού μεριδίου τηλεθέασης. Ένα ποσοστό που πολλοί αμφισβητούσαν στην αρχή, αφού τα ηνία της πολύωρης Live ενημερωτικής εκπομπής πήρε η νεαρή δημοσιογράφος Αννα Μπουσδούκου.

Τώρα όσον αφορά στην «Πρωϊνή ενημέρωση» στη Δημόσια Τηλεόραση, αυτή είναι στα «χαμηλά πατώματα» αφού αγγίζει το 5,8 του συνολικού μεριδίου τηλεθέασης.

Αυτό που διαπιστώνουμε πάντως καθημερινά, είναι πως οι τηλεθεατές έχουν κάνει πλέον τις επιλογές τους στον τομέα της ενημέρωσης.