MEDIA

Τα σχέδια Καλημέρη για τον Alpha

Τα σχέδια Καλημέρη για τον Alpha

«Αστρο» φαίνεται πως έχει αυτή την τηλεοπτική σεζόν ο Alpha, αφού οι εκπομπές του έχουν κερδίσει την τηλεθέαση, με νούμερα που μέχρι πρότινος ο σταθμός «ονειρευόταν».

Με την ένταξη μάλιστα του Τζόνι Καλημέρη στο κανάλι, το πρόγραμμα αναμένεται να ενισχυθεί περισσότερο. Δεν υπάρχει άλλωστε αμφιβολία πως ο Καλημέρης, έχοντας περάσει από όλα τα κανάλια, έχει αρκετή εμπειρία στην θέση του διευθυντή προγράμματος.

Ετσι, ύστερα από την μεγάλη ανταπόκριση της ελληνικής σειράς «Μην αρχίσεις την Μουρμούρα» αποφασίστηκε η προβολή της ακόμα μία ημέρα την εβδομάδα (Τετάρτη), ενώ όπως δήλωσε προσφάτως ο διευθυντής προγράμματος, θα ενταχθούν κι άλλα ελληνικά σίριαλ.

Στο κανάλι συζητιέται και η ένταξη ενός show στο prime time. Τα ονόματα που «έπεσαν» στο τραπέζι είναι της Ελένης Μενεγάκη αλλά και της Αννίτα Πάνια. Δεδομένου όμως, του ότι η Ελένη έχει την καθημερινή της μεσημεριανή εκπομπή, ενδεχομένως η ζυγαριά να γέρνει προς την Αννίτα, που φέτος το SOSπου εκπέμπει έχει χτυπήσει «κόκκινο» στην τηλεθέαση.

Επιπλέον, με ανυπομονησία αναμένεται στον Alphaο Λάκης Λαζόπουλος και η εκπομπή του «Δια ταύτα», που θα βγει στον αέρα τέλη Γενάρη.

Όπως ενημερωνόμαστε πως το μόνο «μελανό» σημείο στο πρόγραμμα του καναλιού, αν και κάνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, είναι το show του Νίκου Μουτσινά «Νικ ο Κλοκ», που δεν αρέσει στον Τζόνι Καλημέρη.

Αλλωστε, έχοντας παρακολουθήσει αρκετά αμερικάνικη τηλεόραση, ο κ. Καλημέρης, που έχει και σπίτι στο Μανχάταν, διαπιστώνει πως ο Νίκος Μουτσινάς προσπαθεί και κάνει μία «κακή» αντιγραφή show των ΗΠΑ.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει!