MEDIA

Νεανικές σειρές στον ANT1 WEBTV plus!

Νεανικές σειρές στον ANT1 WEBTV plus!

Διάσημες teen series και μεγάλες παραγωγές από τους δημιουργούς των δημοφιλέστερων νεανικών επιτυχιών όπως: “Gossip Girl”, “The Vampire Diaries”, “90210”, παίζουν αποκλειστικά στο ANT1 WEBTV plus!

Ό,τι πιο super υπάρχει σε ξένες teen series, αλλά και σε ελληνικές παραγωγές όπως είναι το πολυαγαπημένο “Stick Around”, το βρίσκεται αποκλειστικά στο ANT1 WEBTV plus!

«FIRST DAY»

Νέα επεισόδια κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στο ANT1 WEBTV plus

Watch this: www.antenna.gr/firstday

Τελικά η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται; Όταν πρόκειται για την Cassie Mitchell και την πρώτη μέρα της στο σχολείο, τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται! Άραγε, ένα ξεκίνημα… σκέτη αποτυχία, θα σταθεί ικανό να καθορίσει και τη σχολική της σταδιοδρομία;

Από τους παραγωγούς του “Gossip Girl”, “Pretty Little Liars” και “The Vampire Diaries”, το “First Day” ξεκίνησε στις 14 Νοέμβριου και προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στο ANT1 WEBTV plus.

«THE CUT»

Δραματική Σειρά

Καθημερινά στο ANT1 WEBTV plus

Watch this http: www.antenna.gr/thecut

Δυνατές εφηβικές ιστορίες γεμάτες ένταση ξεδιπλώνονται μέσα από τη δραματική σειρά “The Cut”. Οι 4 νεαροί πρωταγωνιστές, κατοικούν στο Λονδίνο και προσπαθούν να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, ζώντας σε μια σύγχρονη Μητρόπολη. Οι εμπειρίες που μοιράζονται με τους φίλους τους είναι μοναδικές, όμως δεν έχουν πάντα happy end...

Η νεανική web σειρά φέρει την υπογραφή του BBC και χαρίζει στο κοινό έντονες συγκινήσεις, δυνατή πλοκή και γερές δόσεις δράματος. «THE CUT»… συναρπαστικές ιστορίες από το Λονδίνο, καθημερινά στο ANT1 WEBTV plus.

«HOLLYWOOD IS LIKE HIGH SCHOOL WITH MONEY»

Νέα επεισόδια κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο ANT1 WEBTV plus

Watch this http: www.antenna.gr/hollywood

H Taylor Henning έχει αφήσει πίσω της τη φρίκη του σχολείου. Έχει προσπεράσει τις ύπουλες ίντριγκες του γραφείου και “πέφτει” χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος στον απαιτητικό κόσμο του Hollywood. Θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και να πετύχει τα όνειρά της ή θα χαθεί στην επίπλαστη λάμψη της νέας πραγματικότητας που η ίδια επέλεξε;

Αποκλειστικά στο ANT1 WEBTV plus η super web σειρά, με τους αμέτρητους fans σε όλο τον κόσμο ξεκίνησε να προβάλλεται από τις 19 Νοεμβρίου! To story είναι βασισμένο στο best-seller “The A List” του κορυφαίου συγγραφέα Zoey Dean και τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι συντελεστές των ανεπανάληπτων επιτυχιών “90210”, “Gossip girl”, “One tree hill».