MEDIA

Στην Κύπρο δημοσιογράφοι από Ρωσία για προώθηση του τουρισμού

Στην Κύπρο δημοσιογράφοι από Ρωσία για προώθηση του τουρισμού

Ρώσοι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν πρόσφατα την Κύπρο φιλοξενούμενοι του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, με κύριο στόχο την ενημέρωση για το γαμήλιο προϊόν και την προβολή της Κύπρου ως γαμήλιου τουριστικού προορισμού.

H Κύπρος, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί, προσφέρει τη δυνατότητα φιλοξενίας γαμήλιων τελετών και σε περιόδους μη αιχμής. Τέτοιες ευκαιρίες υποστηρίζουν τις προσπάθειες του Οργανισμού για προώθηση δράσεων αναφορικά με την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος.

Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης παραμονής τους στην Κύπρο, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία, πέραν των χώρων τέλεσης γάμων, να επισκεφθούν σημαντικά αξιοθέατα ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος περιλαμβανομένων των εκκλησιών. Πρόσθετα, πραγματοποίησαν συναντήσεις με Δημάρχους, με εκπροσώπους Εταιρειών Τουρισμού, την Ένωση Συντακτών Κύπρου, καθώς επίσης με τον ιδιωτικό τομέα που εμπλέκεται στο γαμήλιο τουρισμό.

Οι δημοσιογράφοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με την Κύπρο και τη φιλοξενία, ενώ ο Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Ρωσίας Rafael Guseinov, δήλωσε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη ευρύτερης συνεργασίας με τον ΚΟΤ προς αμοιβαίο όφελος.