MEDIA

Το Star γίνεται 20 ετών! Οι ευχές των τηλεπαρουσιαστών του!

Το Star γίνεται 20 ετών! Οι ευχές των τηλεπαρουσιαστών του!

Είκοσι χρόνια κλείνει σήμερα στον αέρα το κανάλι Star!

4 Δεκεμβρίου 1993. Η ημερομηνία, που «γέννησε» κάτι νέο στο τηλεοπτικό τοπίο. Από τα πρώτα κιόλας βήματά του, το Star έδειξε ότι θα είναι διαφορετικό. Ξεχωριστό. Απρόβλεπτο. Πολύχρωμο. Πάντα με εκπλήξεις, φρέσκιες ιδέες, νιάτα, ενθουσιασμό.

4 Δεκεμβρίου 2013. Το Star γίνεται 20 ετών!

Λένε ότι οι εικοσάρηδες είναι νέοι, ανώριμοι, δεν έχουν εμπειρίες, δεν έχουν παρελθόν, παρά μόνο μέλλον. Αυτός ο «εικοσάρης» σίγουρα έχει σπουδαίο μέλλον μπροστά του όμως… διαφέρει. Στις αποσκευές του κουβαλάει εμπειρίες, έντονες στιγμές, χαρά, γέλιο αλλά και συγκίνηση.

Το Star, σήμερα 4 Δεκεμβρίου, συμπληρώνει τα 20 του χρόνια! Σε πείσμα των καιρών, παραμένει έτοιμο για νέες προκλήσεις. Και παρά την τόσο μεγάλη και τόσο σημαντική πορεία του, εξακολουθεί να είναι γεμάτο με πάθος, ένταση, όρεξη για δημιουργία και καινοτόμες ιδέες!

Ενημέρωση, ταινίες, ξένες σειρές, ψυχαγωγία, με αμεσότητα, ειλικρίνεια και -πάνω από όλα- πολυφωνία και πολυχρωμία. Αυτά είναι τα στοιχεία, που «έχτισαν» τη σχέση εμπιστοσύνης με τον τηλεθεατή και το Star έγινε η αγαπημένη επιλογή του στο τηλεκοντρόλ.

Τα 20 ήταν μόνο η αρχή, η υπόσχεση είναι μόνο μία στους αγαπημένους του τηλεθεατές: “ τα καλύτερα έρχονται στο Star!”

Δείτε τις ευχές που δίνουν στο Star οι οι παρουσιαστές:

Πόπη Τσαπανίδου

Επιτέλους! Καλά νέα! Star... Έγινες είκοσι χρονών και η ενηλικίωση σε βρίσκει υπέροχο. Να είσαι πάντα φρέσκο, πολυφωνικό και πολύχρωμο όπως τώρα, εντάξει; Έλα τώρα βγαίνουμε αέρα! Φύγαμε!

Ελεονώρα Μελέτη

Πού είσαι εσύ; Σε έψαχνα παντού! Πάλι τρυπώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν; Χρόνια πολλά πολύχρωμο Star και μην αφήνεις κανέναν στην ησυχία του.

Φώτης Σεργουλόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου

Φώτης: Που είσαι πάλι; Βγαίνουμε αέρα!

Μαρία: Έλα ρε Φώτη, σταμάτα τη γκρίνια, έχουμε γενέθλια!

Φ: Πόσο γίνεσαι;

Μ: Είκοσι χρονών!

Φ: Νομίζεις!

Μ: Όχι εγώ φωστήρα. Του έλεγα χρόνια πολλά. Κοίτα το πως μεγάλωσε. Γιορτάζει!

Φώτης: Κατάλαβα. Άχου και του έφαγες όλη την τούρτα.

Μαζί: Χρονιά πολλά πολύχρωμο Star.

Τατιάνα Στεφανίδου

Είσαι είκοσι χρόνια εκεί έξω, σωστά; Λοιπόν σε θέλω με στυλ, άποψη, συναίσθημα και λογική. Star έγινες είκοσι ετών! Να είσαι πάντα πολύχρωμο.

Μάρα Ζαχαρέα

Είκοσι χρόνια ενημερώνεις, είκοσι χρόνια είσαι μέρα νύχτα μπροστά στις εξελίξεις. Είκοσι χρόνια δεν βάζεις κάμερα κάτω. Να συνεχίσεις έτσι πολύχρωμο Star. Χρόνια πολλά.

Ελένη Τσαγκά

Πόσα περάσαμε μαζί ε; Και που είσαι ακόμη. Να δεις πόσα έχουμε να περάσουμε ακόμη! Χρόνια πολλά κανάλι μου. Να είσαι πάντα πολύχρωμο!

Παναγιώτης Στάθης

Εδώ και δυο δεκαετίες έχουμε δει πολλά αλλά ξέρω ότι έχουμε πολλά περισσότερα να δούμε. Είσαι πανέτοιμο για όλα όσα ακολουθούν; Είμαι σίγουρος! Χρόνια πολλά Star.

Τάσος Τέλλογλου

Εδώ και είκοσι χρόνια η αλήθεια συμμαχεί με σένα. Ψάχνεις να βρεις αυτό που οι άλλοι θέλουν να κρύψουν μέσα στο σκοτάδι αλλά εσύ παραμένεις πολύχρωμο Star. Η παλέτα της έρευνας είναι μαζί σου. Χρόνια πολλά.