MEDIA

Τιμητική διάκριση της Μαρίας Χούκλη στο Αργοστόλι

Τιμητική διάκριση της Μαρίας Χούκλη στο Αργοστόλι

O Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων Καθηγητής Ναπ. Μαραβέγιας απένειμε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο Αργοστόλι τιμητική διάκριση στη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη για τη συνολική προσφορά της στην αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.

Στη συνέχεια, η Μ. Χούκλη έκανε ομιλία με θέμα την κρίση στη δημοσιογραφία και στον δημόσιο λόγο, όπου ανέπτυξε προβληματισμούς γύρω από τα ζητήματα της επικοινωνίας και την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών. Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του Ιδρύματος, δημοσιογράφος Γ. Πολίτης και κατόπιν, από κοινού με τον έτερο Αντιπρόεδρο της Δ.Ε. του Ιδρύματος Καθηγητή Ι. Δραγώνα και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σ. Κουρή, προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στην Μ. Χούκλη.

Παρέστησαν επίσης ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο Κεφαλονιάς Μ. Κοτσιλίνης, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Στ. Τραυλός, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Σπ. Γαλιατσάτος και άλλοι πολιτικοί και διοικητικοί παράγοντες του νησιού.

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησαν την ομιλία της Μ. Χούκλη όλοι σχεδόν οι φοιτητές του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, οι οποίοι στο τέλος απηύθυναν ερωτήσεις.

Η βράβευση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων με προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο τη δημιουργία ενός Δικτύου Φίλων του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας και του Ιδρύματος γενικότερα, ώστε να ενισχύσει την ακτινοβολία του σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

πηγη Corfupress.gr