MEDIA

ΠΟΕΣΥ: Καταγγέλλει το κατέβασμα των πομπών περιφερειακών σταθμών

ΠΟΕΣΥ: Καταγγέλλει το κατέβασμα των πομπών περιφερειακών σταθμών

Σάλος ξέσπασε σήμερα στο δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο μετά από κυβερνητική εντολή στους τεχνικούς της «Δ.Τ», να κατεβάσουν τους τελευταίους πομπούς της περιφέρειας.

Η ΠΟΕΣΥ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη νέα αντιδημοκρατική πρόθεση της κυβέρνησης να φιμώσει τις ενοχλητικές φωνές με στόχο να μονοπωλήσει τα ερτζιανά η κυβερνητική προπαγάνδα. Ταυτόχρονα η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι όταν έχουν παρέλθει επτά μήνες από το μαύρο στην ΕΡΤ, η κυβέρνηση κρατά σε ομηρία τους εργαζόμενους και δεν τους καλεί να παραδώσουν τον μεγάλης αξίας εξοπλισμό, με τον οποίο είναι χρεωμένοι.

Η ΠΟΕΣΥ καλεί την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε μία ακόμη ενέργεια φίμωσης της περιφέρειας, ολοκληρώνοντας την επιχείρηση διακοπής της ελεύθερης δημόσιας ενημέρωσης.

Επίσης καλεί τις Ενώσεις Τύπου, τους βουλευτές, τους φορείς της Αυτοδιοίκησης, τα συνδικάτα, τους καθημερινούς ανθρώπους και όλους τους εργαζόμενους να κινητοποιηθούν άμεσα και αποφασιστικά, για την αποτροπή της νέας αντιδημοκρατικής και αντισυνταγματικής ενέργειας.

Διαβάστε επίσης

«Ρίχνουν» τους πομπούς των περιφερειακών σταθμών!