MEDIA

Buzz για το σινεμά στον ΟΤΕ TV

Buzz για το σινεμά στον ΟΤΕ TV

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο κόσμο του σινεμά, της τηλεόρασης και της showbiz υπόσχεται στους συνδρομητές του ΟΤΕ TV η εκπομπή Buzz με το Γιώργo Σατσίδη που θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 20.30 μέσα από το ΟΤΕ CINEMA 1.

Με λαμπερές ανταποκρίσεις από το κόκκινο χαλί των κορυφαίων κινηματογραφικών διοργανώσεων, αποκλειστικές συνεντεύξεις με αστέρες του Χόλυγουντ, ρεπορτάζ από τα παρασκήνια blockbuster ταινιών και δημοφιλών σειρών και ολοκληρωμένη κάλυψη από τις ταινίες που στηρίζει ως συμπαραγωγός ο OTE TV, το Buzz θα ενημερώνει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV για όλα όσα συμβαίνουν στο διεθνές star system, αλλά και για τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές.

Η πρώτη εκπομπή του Buzz, μεταξύ άλλων, φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Τομ Ράιλι, πρωταγωνιστή της βραβευμένης με 2 Emmy σειράς Da Vinciʼs Demons, όπου ο Ράιλι υποδύεται τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι σε νεαρή ηλικία. Ο πρώτος κύκλος της σειράς προβλήθηκε πέρυσι από το κανάλι FOX στον OTE TV, ενώ το Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα και ο 2ος κύκλος, αμέσως μετά την Αμερική.

Να σημειωθεί η εκπομπή Buzz θα προβάλλεται κάθε Κυριακή και Τετάρτη στις 20.30, με δύο διαφορετικά επεισόδια.