MEDIA

«Ghost Inside My Child»: Μεταφυσικό ριάλιτι με υψηλή τηλεθέαση(βίντεο)

«Ghost Inside My Child»: Μεταφυσικό ριάλιτι με υψηλή τηλεθέαση(βίντεο)

Τηλεοπτικό σόου με τίτλο «Ghost Inside My Child» («Το φάντασμα Μέσα στο Παιδί Μου») ετοιμάζεται να βγεί στον αέρα για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν του, στην αμερικάνικη τηλεόραση μετά την υψηλή τηλεθέαση την πρώτη σεζόν.

Ένα reality με πρωταγωνιστές παιδιά, τα οποία οι στοργικοί γονείς τους, εκθέτουν μπροστά στο φακό και σε μια ομάδα «ειδικών» για να αποφανθούν αν το ανήλικο είναι πραγματική περίπτωση μετενσάρκωσης.

Η ομάδα παραγωγής διεξάγει συνεντεύξεις με διάφορα «περιστατικά» πριν καταλήξει στις υποθέσεις που θα αναλάβει ανάμεσα στα οποία υπάρχουν μερικές στάνταρ ενδείξεις:

Ενήλικη συμπεριφορά και αφύσικες δεξιότητες. Προφανώς η λογική εξήγηση του να είναι ιδιοφυΐα, αποκλείεται.

Συγκεκριμένες αναμνήσεις από το παρελθόν που εκφράζονται με προτάσεις όπως «όταν ήμουν στο τρένο».

Τραυματικές μνήμες σαν την περίπτωση ενός παιδιού που θυμόταν να βρίσκεται στον βομβαρδισμό της Οκλαχόμα το 1955. Γνώση ξένων γλωσσών που δεν έχει διδαχτεί. Όπως ένας 6χρονος που μπορούσε να μεταφράσει τις ομιλίες του Χίτλερ. Πάλι καλά που δεν μπορούσε να μεταφράσει και την Μάρλεν Ντίτριχ, γιατί τότε θα ήταν και ναζί και αδελφή.

Αναμνήσεις από την μεταβατική περίοδο ανάμεσα στη μία ζωή και την άλλη. Πολλά παιδιά λένε στους γονείς τους ότι τους παρακολουθούσαν από ένα παράθυρο στον ουρανό πριν γεννηθούν.

πηγη secretrealtruth

Διαβάστε επίσης

Όταν η φτώχεια γίνεται ριάλιτι που προκαλεί!