MEDIA

Τέλος εποχής για πασίγνωστο παρουσιαστή της τηλεόρασης

Τέλος εποχής για πασίγνωστο παρουσιαστή της τηλεόρασης

Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν, ο παρουσιαστής μίας από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης, του Late Night Show του CBS, ανακοίνωσε ότι βγαίνει στη σύνταξη ύστερα από 22 χρόνια παρουσίασης του συγκεκριμένου τοκ σόου.


Ο Λέτερμαν ανακοίνωσε την πρόθεσή του χθες Πέμπτη στη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής και διευκρίνισε ότι η τελευταία του εμφάνιση ως παρουσιαστή της θα είναι μέσα στο 2015.

Ο 66χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος στο παρελθόν παραδέχτηκε στη διάρκεια της εκπομπής του ότι διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με συνεργάτιδές του, θεωρείται ένας από μακροβιότερους παρουσιαστές νυχτερινού τοκ σόου στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης. Παρουσίαζε αρχικά και για 11 χρόνια την εκπομπή "Late Night with David Letterman" προτού αναλάβει την παρουσίαση του Late Night Show.

Η είδηση για την επικείμενη συνταξιοδότηση του Λέτερμαν έγινε γνωστή λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι ο 39χονος κωμικός Τζίμι Φάλον θα αναλάβει να παρουσιάζει την εκπομπή Tonight Show, η οποία προβάλλεται επί σειρά ετών από το NBC.