MEDIA

Πρεμιέρα τη Μ.Δευτέρα το «Επί_μένουμε Ελλάδα»

Πρεμιέρα τη Μ.Δευτέρα το «Επί_μένουμε Ελλάδα»

Δυναμικά στην οθόνη της Δημόσιας Τηλεόρασης από τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου και κάθε μέρα στις 13.00 έρχεται η μοναδική καθημερινή, ζωντανή εκπομπή «Επι_μένουμε Ελλάδα» που προβάλλει τον τουρισμό και στηρίζει την περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα.

Με νέες ιδέες και νέες θεματικές ενότητες, η οθόνη μας γεμίζει ...χρώματα και αρώματα Ελλάδας. Με οδηγούς τη Ρένια Τσιτσιμπίκου και τον Πέτρο Κουμπλή, η εκπομπή ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του τόπου μας, αναδεικνύοντας τα μέρη και τους ανθρώπους που τα αγαπήσαν: ζευγάρια που επέλεξαν να φύγουν από την πόλη για να ξεφύγουν στην ηρεμία του χωριού, νέοι που δραστηριοποιούνται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, οικογένειες που ασχολούνται αποκλειστικά με τις νέες καλλιέργειες, ντόπιοι σε παραδοσιακά επαγγέλματα, είναι μόνο ορισμένες από τις συναρπαστικές ιστορίες που αφηγείται η εκπομπή, με φόντο τα μοναδικά τοπία της χώρας μας.

Με ανοιχτούς τους δέκτες της στις νέες τάσεις της εποχής μας, η εκπομπή βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και άμεση επαφή με τους τηλεθεατές της. Μέσω των νέων τεχνολογιών (live streaming συνδέσεις, news feed από sms και social media) διαχέει με τον πιο ταξιδιάρικο τρόπο, πληροφορίες και εικόνες μιας άλλης ...Ελλάδας:

Αφιερώματα στους «εθνικούς πρωταθλητές» που οδηγούν την ελληνική γεωργία στα επόμενα βήματά της: ενεργειακές καλλιέργειες, βιοκαύσιμα, εκτροφή σαλιγκαριών, μανιτάρια, ρόδια, δαμάσκηνα, μύρτιλο, βατόμουρο, τρούφα, υποτροπικά φυτά, καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών.
Ειδικές ενότητες με παραδείγματα, σεμινάρια, πηγές χρηματοδότησης, νέα προγράμματα, θα παρουσιάζονται στο στούντιο με τη συμβολή ειδικών.
Επαγγελματικός προσανατολισμός: παρουσίαση τουριστικών και αγροτικών επαγγελμάτων (σπουδές - ειδικότητες - κατάρτιση - επαγγελματική αποκατάσταση) με τη συμβολή ειδικών, προσκεκλημένων στο στούντιο.

Επικοινωνία με περιφέρεια: καθημερινές ανταποκρίσεις από διάφορα μέρη της Ελλάδας για τοπικά νέα, εκδηλώσεις, τουριστικά θέματα κτλ. – συνδέσεις με τοπικούς δημοσιογράφους, εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων ή φορέων, με τη χρήση των διαδικτυακών τεχνολογιών. Τοπικοί φορείς, ομάδες, εκπρόσωποι συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων, επώνυμοι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, θα συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στην εκπομπή.
Δημιουργία … «μπακάλικου» στο στούντιο της εκπομπής, με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα που θα φέρνουν διάφοροι τοπικοί παραγωγοί και συνεταιρισμοί αγροτικών προϊόντων.

Επίσης, διαγωνισμοί και καθημερινές κληρώσεις δώρων, ταξιδιών και προϊόντων, θα κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο το τηλεοπτικό ταξίδι.

Διαβάστε επίσης:

«Πάμε Πακέτο» αύριο στον Alpha