MEDIA

Πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων στην Κω για το Adventure in Greece!

Πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων στην Κω για το Adventure in Greece!

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων της διεθνούς συμπαραγωγής μεγάλου μήκους Adventure in Greece, στο νησί της Κω!

Η οικογενειακή περιπέτεια, συμπαραγωγής Φινλανδίας και Ελλάδας, πραγματοποίησε τα αρχικά της γυρίσματα στο αιγαιοπελαγίτικο νησί, κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό.

Ο Φιλανδός σκηνοθέτης Taavi Vartia και οι πρωταγωνιστές των πρώτων γυρισμάτων, Γιάννης Στάνκογλου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Θανάσης Σαράντος, Άλκης Μπουλαμάτσης, και οι Φινλανδοί Laura Malmivaara, Ville Myllyrinne, Nuutti Konttinen, Emil Auno, Veikka Vainikka, δηλώνουν ευχαριστημένοι από τη συνεργασία, αλλά και ευτυχισμένοι που συμμετέχουν σε μια τέτοιου μεγέθους παραγωγή.

Την εβδομάδα που έρχεται, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Κω και στην Καρδάμαινα, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του νησιού και της χώρας εν γένει, και προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα ως πόλο κινηματογραφικού και τουριστικού προορισμού.

Σύνοψη

Στην πανέμορφη Κω και τις ελληνικές γαλαζοπράσινες θάλασσες, θα περάσουν τις πρώτες τους κοινές διακοπές η νέα οικογένεια του 14χρονου Toni, του 12χρονου Aleksi και του 10χρονου Veeti. Στο νησί γνωρίζουν την όμορφη κόρη του Τόλη και της Ελένης, ξεναγών στο επάγγελμα, την Ανδριάνα, η οποία είναι έμπειρη δύτρια, παρά την ηλικία της. Όταν τα τρία ετεροθαλή αδέλφια από τη Φινλανδία ανακαλύπτουν ότι η γοητευτική Ανδριάνα έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη σπείρα αρχαιοκάπηλων, που έχει βάλει στο μάτι τον χαμένο θησαυρό ενός θρύλου του νησιού, τότε κινούν γη και ουρανό για να τη σώσουν. Οι μικροί ήρωες ζουν τη δική τους περιπέτεια στην Ελλάδα, με φόντο το ηλιόλουστο, άκρως καλοκαιρινό νησί της Κω.