MEDIA

Grand Prix Ισπανίας στον Alpha

Grand Prix Ισπανίας στον Alpha

Οι πιλότοι ανεβάζουν ταχύτητα και ξεκινούν για το πιο ανατρεπτικό πρωτάθλημα της σύγχρονης εποχής, αυτή τη φορά, στην Ευρώπη.

Την Κυριακή, 11 Μαΐου οι ομάδες, ετοιμοπόλεμες, παρουσιάζουν τις μηχανικές βελτιώσεις που παραδοσιακά πραγματοποιούν στα μονοθέσιά τους, στο Grand Prix της Ισπανίας.

Με τις Mercedes να έχουν κυριαρχήσει στους 4 πρώτους αγώνες εκτός Ευρώπης, Ferrari και Red Bull ποντάρουν πολλά στις αναβαθμίσεις σε αεροδυναμική και μονάδα ισχύος, για την «κατάκτηση» της Βαρκελώνης, ενώ ο περσινός θριαμβευτής Φερνάντο Αλόνσο θέλει όσο τίποτε μια ακόμη νίκη μπροστά στους συμπατριώτες του!

Δείτε το GP της Ισπανίας σε απευθείας μετάδοση από τον Alpha, την Κυριακή στις 15:00. Περίπου μια ώρα νωρίτερα, θα ξεκινήσει στο στούντιο το F1 Countdown, όπου πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, μπορείτε να παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα θέματα για τη F1 και το αυτοκίνητο: ανάλυση του τρόπου λειτουργίας της μονάδας ισχύος των Mercedes, δοκιμή του νέου Cherokee αλλά και όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πρόταση Dieplis F1, στη Δραπετσώνα.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στο σχολιασμό θα βρίσκονται οι: Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.

Διαβάστε επίσης

ΝΕΡΙΤ: Νέος πρόεδρος ο καθηγητής Αντώνης Μακρυδημήτρης