MEDIA

Το Hollywood γιορτάζει στα κανάλια Novacinema

Το Hollywood γιορτάζει στα κανάλια Novacinema

Γενέθλια έχουν αυτό το μήνα δύο διάσημοι αστέρες του Hollywood και τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova γιορτάζουν μαζί τους.

Μέσα από την οθόνη του Novacinema 4, θα προβληθούν το Σάββατο 17 Μαΐου ταινίες της εορτάζουσας Κέιτ Μπλάνσετ, ενώ το Σάββατο 31 Μαΐου θα ακολουθήσει η προβολή ταινιών με τον Κόλιν Φάρελ.

Στις 17/5, θα προβληθεί στις 18:50 η ταινία «Elizabeth», στην οποία η Κέιτ Μπλάνσετ αναβιώνει τον ρόλο της βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ Αʼ. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί επίσης με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο θρίλερ «Ο καλός Γερμανός» (21:00), ενώ το αφιέρωμα ολοκληρώνεται με την ταινία «Βερόνικα Γκέριν: Θανάσιμη αποκάλυψη» (22:55), που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Η δράση απογειώνεται στις 31/5 με την «Ολική επαναφορά» του Κόλιν Φάρελ (18:55). Ο γοητευτικός Ιρλανδός ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί στις 21:00 με τον Τζέιμι Φοξ στην αστυνομική περιπέτεια «Miami Vice», έχοντας ως αποστολή να ξεσκεπάσουν έναν αδίστακτο βαρόνο ναρκωτικών. Το αφιέρωμα στον Κόλιν Φάρελ ολοκληρώνεται στις 23:25 με την αστυνομική περιπέτεια «Η γεύση της εκδίκησης».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2014: Δείτε πώς θα εμφανιστεί απόψε η Ελλάδα (vid)