MEDIA

Σε ρυθμούς Eurovision το «Μες στην καλή χαρά»

Σε ρυθμούς Eurovision το «Μες στην καλή χαρά»

Δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας αναλαμβάνουν οι Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Παύλος Σταματόπουλος και Ευθύμης Ζησάκης κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές τα Σαββατοκύριακα στις 10 το πρωί στον Alpha.

Το Σάββατο 10 Μαΐου το «Μες στην καλή χαρά» χορεύει σε ρυθμούς Eurovision λίγες ώρες πριν τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Ζωντανές συνδέσεις με τους απεσταλμένους του ALPHA στην Κοπεγχάγη, Γιώργο Κασπίρη και Νίκο Παρτσώλη, που θα μεταφέρουν το κλίμα, τα προγνωστικά, τα νέα της ελληνικής αποστολής και όλα όσα συμβαίνουν εκεί.

Καλεσμένοι με εμπειρία στον διαγωνισμό θα προβλέψουν το αποτέλεσμα. Τέλος, η βιοπαθολόγος, Μαρία Ψωμά δίνει συμβουλές για το καλοκαίρι.

Την Κυριακή 11 Μαΐου η Κατερίνα Ζαρίφη θα είναι στην παρέα της εκπομπής. Το «Μες στην καλή χαρά», θα βρεθεί στο αεροδρόμιο και θα υποδεχθεί σε ζωντανή σύνδεση την ελληνική αποστολή με τους Freaky Fortune και τον Risky Kidd να μιλούν για την μοναδική αυτή εμπειρία στον 59ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αλλά και τους απεσταλμένους του Alpha στην Κοπεγχάγη.

Παγκόσμια ημέρα της μητέρας την Κυριακή και η Βάσω Λασκαράκη, ως νέα μαμά, γιορτάζει στο πλατό της εκπομπής. Μιλά για τον νέο της ρόλο και τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ακόμα, τα παιδιά λένε τις δικές τους ειδήσεις και απευθύνονται στις μαμάδες τους στην ομορφότερη μέρα του χρόνου, την Γιορτή της Μητέρας.