MEDIA

Αρχίζει ο 7ος κύκλος του «The Big Bang Theory»

Αρχίζει ο 7ος κύκλος του «The Big Bang Theory»

Πρεμιέρα κάνει αύριο στις 16.40 στο Star ο 7ος κύκλος της σειράς «The Big Bang Theory» με την πιο αταίριαστη παρέα να συνεχίζει να χαρίζει απίστευτο γέλιο στους τηλεθεατές.

Στον 7ο κύκλο της σειράς, ο Λέοναρντ έχει φύγει στη Βόρειο Θάλασσα και η Πένι έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Σέλντον μέσα στο καλοκαίρι. Αρχικά, ο Λέοναρντ δε δείχνει να επηρεάζεται από την απουσία της αγαπημένης του, αντίθετα μάλιστα, δείχνει να διασκεδάζει αρκετά, εκνευρίζοντας την Πένι.

Όταν όμως αποφασίζει να επιστρέψει απροειδοποίητα για να την δει, η ένταση κλιμακώνεται και γίνεται επικίνδυνη με τις αλλαγές, που υπάρχουν. Η Έιμι και ο Σέλντον συνεχίζουν τις επιστημονικές τους αναζητήσεις και καταπιάνονται με ολοένα και πιο ακραία πειράματα, προκαλώντας συχνά αντιδράσεις από τους συναδέλφους τους αλλά και από ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα.

Την ίδια ώρα, η Πένι δείχνει να πετυχαίνει το στόχο της. Να μπει δηλαδή στη show-biz. Καταφέρνει να πάρει έναν μικρό ρόλο στη σειρά «NCIS» αλλά η σκηνή της κόβεται στο μοντάζ. Αυτό την εκνευρίζει και την απογοητεύει και αναγκάζει τον Λέοναρντ να της πει ότι έχει υπερβολικές φιλοδοξίες, που γίνονται εμμονές. Το σχόλιο του πυροδοτεί την αντίδραση της Πένι. Ο Λέοναρντ τελικά, μετανιώνει για τη συμπεριφορά του και βρίσκει τρόπο να την προτείνει για μια οντισιόν για τη νέα παραγωγή του «Star Wars».

Η Πένι συγκινείται από το ενδιαφέρον του, πίνει μέχρι τελικής πτώσεως και του κάνει πρόταση γάμου! Ο Λέοναρντ αρνείται, τρομαγμένος από την εικόνα της μεθυσμένης Πένι. Εκείνη πιστεύει ότι η σχέση τους έχει τελειώσει. Την ίδια ώρα, ο Ραζ συνεχίζει να έχει προβλήματα μοναξιάς και αναζητάει συνεχώς μια σύντροφο, που θα καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή του από την επιστήμη και να τον βάλει ξανά στον ...πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι η σειρά θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.40.