MEDIA

Εκλογές 2014: Μέσα από τις εκπομπές του Mega

Εκλογές 2014: Μέσα από τις εκπομπές του Mega

Το MEGA δίνει το παρών στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που διεξάγονται την Κυριακή 18 Μαϊου 2014.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μας κρατά ενήμερους για την πορεία της εκλογικής αναμέτρησης μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, με το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του.

Στις 07.00 ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Μανώλης Αναγνωστάκης, στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», με το άνοιγμα της κάλπης, μας δίνουν τις πρώτες πληροφορίες για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα των δήμων της χώρας.

Στις 10.00 τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνουν ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης με την έκτακτη εκπομπή «Η ώρα της κάλπης-Δημοτικές-Περιφερειακές 2014». Με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ από τα γραφεία των υποψηφίων των μεγάλων δήμων της χώρας και συζητήσεις με προσωπικότητες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, μεταφέρουν το κλίμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στις 14.00 στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θα παρακολουθήσουμε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη ροή της ψηφοφορίας, αλλά και την υπόλοιπη ειδησεογραφία από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 18.30 αρχίζει η μεγάλη τηλεοπτική εκλογική βραδιά στο MEGA με την εκπομπή «MEGA Εκλογές 2014». Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, η Όλγα Τρέμη συντονίστρια της εκπομπής, μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα, θα συζητούν με προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής αλλά και της δημόσιας ζωής, για τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων μετά το τέλος της ψηφοφορίας.

Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων με την ασφαλή μέθοδο των exit polls.

Στο στούντιο θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος. Μαζί θα σχολιάσουν την πρόβλεψη και θα δώσουν την πρώτη εικόνα εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.

Όλη η εκλογική δραστηριότητα, η πορεία και η έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης θα καλυφθούν και διαδικτυακά, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα www.megatv.com/megaekloges2014, με αναμετάδοση του έκτακτου ενημερωτικού προγράμματος της ημέρας των εκλογών σε live streaming, βίντεο, ροή ειδήσεων και ροή αποτελεσμάτων.

Διαβάστε επίσης

ΠΟΕΣΥ: «Να σεβαστεί η Κυβέρνηση την απόφαση του Δικαστηρίου»