MEDIA

Το γκραν πρι του Μονακό στον Alpha

Το γκραν πρι του Μονακό στον Alpha

Σε μια από τις πιο ιστορικές πίστες της Formula 1, αυτή του Μονακό θα είναι την Κυριακή 25 Μαϊου στραμμένη η προσοχή των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο μεγάλος αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση του Alpha στις 15.00. Περίπου μια ώρα νωρίτερα, θα ξεκινήσει στο στούντιο το F1 Countdown, όπου πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, θα προβληθούν ενδιαφέροντα θέματα για την F1 και το αυτοκίνητο. Ειδικότερα, αυτή την Κυριακή σε μια σύντομη ιστορική αναδρομή-αφιέρωμα στο Grand Prix του Μονακό που αποτελεί σημείο αναφοράς του πρωταθλήματος της F1, το F1 Countdown θυμάται την εξωπραγματική προσπάθεια του Άιρτον Σένα το 1988, τη συμπλήρωση 64 ετών από τη σύσταση της F1 και τον πρώτο αγώνα και αποχαιρετά τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Τζακ Μπράμπαμ. Στην ενότητα του αυτοκινήτου, ο οδηγός αγώνων Σταμάτης Κατσίμης καταθέτει την άποψή του για το Subaru BRZ.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στο σχολιασμό θα βρίσκονται οι: Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.