MEDIA

«Πάμε Πακέτο» με συγκινητικές ιστορίες

«Πάμε Πακέτο» με συγκινητικές ιστορίες

Οι έντονες στιγμές συγκίνησης συνεχίζονται και αυτή την Πέμπτη στις 21.00 μέσα από την εκπομπή «Πάμε Πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στην τηλεόραση του Alpha.

Μια δυνατή φιλία μεταξύ δύο γυναικών αλλά και μία συνταρακτική κατάθεση ψυχής θα ξεδιπλώσει το άνοιγμα του πρώτου πακέτου. Η Αφροδίτη και η Σταυρούλα γνωρίστηκαν τυχαία πριν από 17 χρόνια και δέθηκαν σαν αδελφές. Η φιλία τους ήταν τόσο δυνατή που ακόμη και η αποκάλυψη της Σταυρούλας ότι εργάζεται ως ιερόδουλη δεν απομάκρυνε από κοντά της την Αφροδίτη. Ένα βράδυ, όμως, η Σταυρούλα εξαφανίστηκε απροσδόκητα από τη ζωή της Αφροδίτης. Για 14 ολόκληρα χρόνια, η αποστολέας δεν είχε κανένα νέο της και ανησυχούσε ακόμη και για τη ζωή της φίλης της. Μετά από εντατική έρευνα της εκπομπής, η Σταυρούλα εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας μόνη και άστεγη. Μια κατάθεση ψυχής ενός ανθρώπου που η αυτοκαταστροφή μοιάζει να είναι μονόδρομος.

Το δεύτερο πακέτο ξετυλίγει μία ιστορία ζωής γεμάτη ανατροπές και σκληρές αποκαλύψεις. Αποστολέας είναι μία Αμερικανίδα που αναζητά την Ελληνίδα βιολογική μητέρα της. Ωστόσο, η ζωή πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια. Η αποστολέας ενημερώνεται στην εκπομπή για μια σειρά από γεγονότα σχετικά με τις συνθήκες υιοθεσίας της, που ανατρέπουν όσα γνώριζε. Πώς θα αισθανθεί όταν μάθει ότι έχει δύο αδέλφια που δεν γνωρίζουν την ύπαρξή της; Ποια θα είναι η αντίδρασή της στην αποκάλυψη ότι η μητέρα της ήταν μία πολύ σκληρή γυναίκα που αποχωριζόταν χωρίς ενδοιασμούς τα παιδιά της;

Διαβάστε επίσης:

Έγινε πανελλαδικής εμβέλειας το ΑΡΤ