MEDIA

«Μες στην καλή χαρά» το Σαββατοκύριακο

«Μες στην καλή χαρά» το Σαββατοκύριακο

Πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας, το Σαββατο και την Κυριακή, θέλουν να κάνουν η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης (10.00 π.μ. Alpha).

Το Σάββατο 21 Ιουνίου, η παρέα του «Μες στην καλή χαρά» αναλαμβάνει να βάλει χρώμα στο πρωινό μας, να μας γνωρίσει όμορφα μέρη και να μας χαρίσει πολλά δώρα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, τον λυράρη και τραγουδοποιό Νίκο Ζωιδάκη, ο οποίος μας ξεναγεί στα γραφικά σοκάκια της πόλης, μας κερνάει την περίφημη ρακί και μας ταξιδεύει μελωδικά με τις μαντινάδες του.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης, νικητής του «Your Face Sounds Familiar», έρχεται στο πλατό της εκπομπής, μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματά του για την νίκη και την επιτυχία του στo show και μας αποκαλύπτει όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στον τελικό.

Ο 16χρονος Γιούρι Μελίκοβ, από το «The Voice» μας μιλά για τη συμμετοχή του στο talent show και μας τραγουδά με την κιθάρα του.

Η Φωτεινή Δάρα μας αποκαλύπτει τα νέα της σχέδια. Το «Μες στην Καλή χαρά» πραγματοποιεί ένα μουσικό ταξίδι πίσω στο χρόνο και μας θυμίζει μεγάλες επιτυχίες που ξεχώρισαν στα «Mad Video Music Αwards».

Την Κυριακή 22 Ιουνίου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Ευθύμης Ζησάκης μας καλωσορίζουν στην παρέα του «Μες στην Καλή Χαρά», με καλοκαιρινή διάθεση.

Ο Γιώργος Παράσχος εισβάλλει στο πλατό της εκπομπής και μας μιλά για τη συμμετοχή του στο «Just the two of us» αλλά και τον γάμο του.

Η Κατερίνα Καραβάτου συναντά τον Γιώργο Θεοφάνους σε ένα χώρο που έχει γράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του. Ο συνθέτης μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Σοφία Φαραζή και ο Άγγελος Μπούρας μας μιλούν για την θεατρική τους παράσταση «Το ημέρωμα της στρίγγλας».

Τέλος, το αγαπημένο σε όλους συγκρότημα C:Real τραγουδά ζωντανά στο «Μες στην καλή χαρά» μεγάλες επιτυχίες του.